Γλυκά Νερά: Έπνιγε την Καρολάιν επί πέντε λεπτά - Πώς περιέγραψε τον φόνο

«Η σύζυγος μου είχε τελείως τυπικές σχέσεις με τους γονείς μου»

Νέα στοιχεία που προκαλούν κατάπληξη και φρίκη προκύπτουν από τα όσα κατέθεσε στον ανακριτή ο καθ'ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολάιν για τα επίμαχα πέντε λεπτά του πνιγμού της άτυχης νεαρής μητέρας.

Γλυκά Νερά: Υποψίες για ύπαρξη συνεργού - Μυστήριο με το σπίτι στη Σούδα

Όταν ο ανακριτής ρώτησε τον 32χρονο πιλότο, πού βρίσκονταν τα χέρια της Καρολάιν όσο εκείνος την πίεζε στο μαξιλάρι, ο πιλότος απάντησε:

«Τα χέρια της έχουν πλήρη κίνηση. Η σύζυγός μου κατά τη διάρκεια που εξελίσσεται το περιστατικό, ήταν σκεπασμένη μέχρι τον λαιμό και τα χέρια της κάνουν όση κίνηση της επιτρέπει το σεντόνι προσπαθώντας να κατευθύνει προς το μέρος μου τα χέρια της για να απελευθερωθεί». 

Όταν ρωτήθηκε για το εάν τοποθέτησε τα χέρια του στο στόμα της συζύγου του, ο συζυγοκτόνος απάντησε:

«Δεν ξέρω αν κάποια στιγμή στην αρχή του περιστατικού ο πήχης του χεριού μου βρέθηκε κάτω από το μαξιλάρι αλλά σε καμία περίπτωση δεν πίεσα παρατεταμένα με τα χέρια μου το στόμα της συζύγου μου». 

Οι ισχυρισμοί του δολοφόνου για την τελευταία φωτογραφία της Καρολάιν

Ο δολοφόνος έπεφτε συνεχώς σε αντιφάσεις. Ενώ την είχε ακινητοποιήσει και την έπνιγε, πίστεψε στη συνέχεια όπως ισχυρίστηκε, ότι εκείνη λιποθύμησε. Προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη του αλλά ξέχασε να σβήσει από το κινητό της Καρολάιν την τελευταία φωτογραφία που αποθήκευσε η κοπέλα στο κινητό της.

Γλυκά Νερά: Το πρώτο πράγμα που έκανε ο πιλότος μετά τον φόνο της Καρολάιν

Όταν ρωτήθηκε από τον ανακριτή πώς εξηγεί το γεγονός ότι στις 12:23 υπήρχε screenshot στο κινητό της συζύγου του από την κάμερα του σαλονιού που έδειχνε τον 32χρονο και το παιδί στον καναπέ, αυτός απάντησε:

«Θεωρώ πως αυτό το screenshot δείχνει ότι περίπου δύο ώρες αφότου είχε λάβει χώρα το περιστατικό με το μωρό στον καναπέ, εκείνη εξακολουθούσε να μη θέλει στην κρεβατοκάμαρα ούτε εμένα ούτε το παιδί».

Οι σχέσεις της Καρολάιν με τους γονείς του κατηγορούμενου

Ο δολοφόνος ρωτήθηκε και για τις σχέσεις που είχε η Καρολάιν με τους γονείς του, «φωτίζοντας» άλλη μία άγνωστη πτυχή της υπόθεσης. 

Γλυκά Νερά: Γιατί ο πιλότος τοποθέτησε το παιδί δίπλα στη νεκρή μητέρα του

Στην ερώτηση του ανακριτή για το αν οι γονείς του κρατούσαν ποτέ το παιδί, εκείνος απάντησε:

«Το παιδί δεν το είχαμε αφήσει ποτέ σε κάποιο τρίτο άτομο να το φροντίσει ενώ ακόμα και στο ταξίδι που είχαμε πάει στο Ντουμπάι το είχαμε πάρει μαζί. Η σύζυγος μου είχε τελείως τυπικές σχέσεις με τους γονείς μου χωρίς ποτέ να έχει λάβει χώρα κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό».

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top