Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου αφότου έπνιξε την Καρολάιν

Τα μηνύματα που έλαβε όταν έγινε γνωστό ότι η γυναίκα του ήταν νεκρή

Τις κινήσεις που έκανε ο καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνος μετά τον πνιγμό της Καρολάιν, στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου, αποκάλυψε σήμερα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Γλυκά Νερά: Στο σπίτι της Καρολάιν η μικρή Λυδία - Έφτασε στην Αλόννησο

O 33χρονος κατηγορούμενος χρειάστηκε ακριβώς δύο ώρες από την ώρα που έπνιξε την Καρολάιν, για να θανατώσει τον σκύλο, να σκηνοθετήσει ληστεία, να βάλει τη μικρή Λυδία δίπλα στη νεκρή μαμά της, να δεθεί και να αρχίσει να καλεί την αστυνομία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου. 

Γλυκά Νερά: Βίντεο ντοκουμέντο από τον δολοφόνο της Καρολάιν στη φυλακή

Ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος της Καρολάιν- Eurokinissi

Ο καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνος της Καρολάιν- Eurokinissi

Ειδικότερα:

  • στις 04:11 σκότωσε την Καρολάιν 
  • στις 6:12:59 ο δράστης κάλεσε για πρώτη φορά το 100, υποτίθεται με τη μύτη. Εκτός από τη γειτόνισσα κάλεσε και σε ένα άλλο τηλέφωνο που είναι εταιρικό. 

Υποτίθεται είναι δεμένος και έχει την άνεση να καλεί το 100, τη γειτόνισσα και ένα εταιρικό τηλέφωνο. Oι αρχές έχουν στη διάθεσή τους τα στοιχεία της εταιρίας στην οποία κάλεσε ο πιλότος και μένει να δούμε ποια είναι η «σχέση» του κατηγορουμένου με αυτό τον αριθμό. 

Γλυκά Νερά: Έπνιγε την Καρολάιν επί πέντε λεπτά - Πώς περιέγραψε τον φόνο

Όταν έφτασε η αστυνομία άρχισε να παρουσιάζει το σενάριο που είχε στήσει. Κάλεσε εκ νέου τη γειτόνισσα κι έναν σταθερό αριθμό. Η είδηση είχε γίνει ήδη γνωστή και οι φίλοι του, αγνοώντας ότι είναι αυτός ο δολοφόνος, του έστελναν μηνύματα συμπαράστασης.

Το πρώτο, το οποίο έλαβε στις 8:31:51, ήταν γραμμένο στα αγγλικά κι έλεγε: «Έχεις την υποστήριξή μας. Ό,τι χρειαστείς να μας το πεις».

Το δεύτερο, το έλαβε, στις 8 :53 :09. «Φίλε μου ό,τι θέλεις είμαι εδώ! Δύναμη  εύχομαι αδερφέ μου, σε αγαπάμε και είμαστε μαζί σου» έγραφε. 

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top