Γλυκά Νερά: Στο σπίτι της Καρολάιν η μικρή Λυδία - Έφτασε στην Αλόννησο

Η μητέρα και ο αδερφός του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου παρέδωσαν το μωρό

Στα χέρια της μητέρας της Καρολάιν είναι πια η μικρή Λυδία. Το πρωί, η μητέρα και ο αδερφός του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου στα Γλυκά Νερά παρέδωσαν το κοριτσάκι στη γιαγιά του, για να μεγαλώσει στην Αλόννησο. 

Γλυκά Νερά: Ξεκίνησε το ταξίδι της μικρής Λυδίας για την Αλόννησο

Η γιαγιά Σούζαν επέστρεψε στο νησί μαζί με τη μικρή Λυδία και αποκλειστικές εικόνες από την άφιξή τους στο σπίτι της Καρολάιν, κατέγραψε η απεσταλμένη του Star στην Αλόννησο, Δήμητρα Τζιότζιου, για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. 

 Η άφιξη της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο- κεντρικό δελτίο Star

Η άφιξη της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο- κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Λίγο μετά τις 5 και μισή το απόγευμα, η μητέρα της Καρολάιν έφτασε στο σπίτι αγκαλιά με το μωρό, στο σπίτι όπου μεγάλωσε η αδικοχαμένη μητέρα του. Στις εικόνες, φαίνεται το port bebe στο οποίο κοιμάται η μικρή Λυδία, μετά το πολύωρο ταξίδι της.

Oι πρώτες ώρες της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο- Τι λένε οι κάτοικοι του νησιού/ ρεπορτάζ Δήμητρας Τζιότζιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Oι πρώτες ώρες της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο- Τι λένε οι κάτοικοι του νησιού/ ρεπορτάζ Δήμητρας Τζιότζιου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Γλυκά Νερά: Οι δυο γιαγιάδες συναντήθηκαν το πρωί 

Στις 9 το πρωί της Τρίτης, η μητέρα του κατηγορούμενου βγήκε από το σπίτι της στην Αγία Παρασκευή, κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά της τη μικρή Λυδία. Κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο μαζί με τον άλλον της γιο και προσπάθησε να προστατέψει τη μικρούλα από τις κάμερες. Μπήκαν στο αμάξι και ξεκίνησαν τη διαδρομή για να ανταμώσουν τη γιαγιά Σούζαν και να της παραδώσουν το κοριτσάκι. 

Γλυκά Νερά: «Πρόβλημα που στη Ληδία βλέπουν την προέκταση της Καρολάιν»

Λίγη ώρα μετά έγινε η συνάντηση σε ουδέτερο χώρο. Πληροφορίες λένε ότι οι δυο γιαγιάδες έκλαιγαν από συγκίνηση. Η μητέρα της Καρολάιν πήρε στην αγκαλιά τη μικρούλα και δεν μπορούσε να την αφήσει λεπτό. Είχε να τη δει από τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε που η Λυδία έκανε διακοπές στην Αλόννησο με τους γονείς της. 

Δικηγόρος 33χρονου: «Καμία νομική πράξη δεν έχει σκοπό να κάνει ο εντολέας μου»

Ο δικηγόρος του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου τον επισκέφθηκε το μεσημέρι στις φυλακές Κορυδαλλού. 

«Είναι σεβαστή απόλυτα η απόφαση της Δικαιοσύνης. Καμία νομική πράξη δεν έχει σκοπό να κάνει ο εντολέας μου. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια να αναπτύξει τηλεφωνική επικοινωνία και αυτό εξαρτάται φυσικά και με τη σχέση που έχει με την οικογένεια οι οποίες χτίζονται... Η πρώτη και η τελευταία σκέψη αυτή τη στιγμή είναι για το παιδί» σημείωσε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης.

Γλυκά Νερά: Γιατί αφαιρέθηκε η γονική επιμέλεια από τον συζυγοκτόνο

Σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη οι γονείς του καθ΄ ομολογίαν δολοφόνου, έχουν το δικαίωμα να επισκέπτονται τη μικρή Λυδία 5 ημέρες το μήνα στην Αλόννησο και να βλέπουν το παιδί 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι. 

«Αυτές οι επισκέψεις θα πρέπει να γίνονται με μεγάλη προσοχή και από τις δύο πλευρές με ιδιαίτερη ευαισθησία καθώς ρητορικές μίσους και άσχημων συναισθημάτων από τη μία ή την άλλη πλευρά θα έχει μόνο αρνητικό αντίκτυπο στην ψυχοσυναισθηματική κατάσταση της Λυδίας, κάτι το οποίο δεν το θέλουμε» τόνισε ο κοινωνικός λειτουργός, Πέτρος Διαμαντής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Η τελική απόφαση για την επιμέλεια της Λυδίας αναμένεται να δοθεί τον Σεπτέμβριο, όποτε και θα κριθεί οριστικά για το ποιος θα αναλάβει το μεγάλωμα του παιδιού.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top