Γλυκά Νερά: Ξεκίνησε το ταξίδι της μικρής Λυδίας για την Αλόννησο

Η μητέρα του πιλότου πήγε το παιδί στη μητέρα της Καρολάιν

Η γιαγιά με τη μικρή Λυδία

Λίγο πριν τις 09:00 το πρωί η μητέρα του 33χρονου πιλότου, ο οποίος δολοφόνησε την Καρολάιν μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μαζί με τον άλλο της γιο ξεκίνησαν από την Αγία Παρασκευή προς άγνωστη κατεύθυνση για να συναντήσουν τη μητέρα της 20χρονης και να της παραδώσει τη μικρή Λυδία, ώστε να την πάρει μαζί της στην Αλόννησο. 

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν - «Θα του τίναζα το κεφάλι»

Κρατώντας στο παιδί στην αγκαλιά της, προστατεύοντάς το από τα φλας των φωτογράφων και τις κάμερες που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της, η μητέρα του καθ’ ομολογία δράστη μπήκε στο αυτοκίνητο για να μεταβεί στο σημείο που διαμένει η μητέρα της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Οι διάλογοι του συζυγοκτόνου με την ψυχολόγο που τον «πρόδωσαν»

Καμία από τις δύο οικογένειες δεν ήθελε τη δημοσιότητα και γι’ αυτό αποφασίστηκε η συνάντηση να γίνει σε άγνωστο σημείο, μακριά από τους δημοσιογράφους. 

Γλυκά Νερά: Έξι μέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν η αγορά του οικοπέδου

Χθες η εισαγγελέας ανηλίκων αποφάσισε να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια της μόλις ενός έτους Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν και να μεγαλώσει στην Αλόννησο. Οι γονείς του 33χρονου θα μπορούν να τη βλέπουν πέντε μέρες κάθε μήνα στο νησί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Η εισαγγελέας αποφάσισε να αφαιρεθεί επίσης η γονική μέριμνα από τον κατηγορούμενο. 

«Η Αλόννησος θα αγκαλιάσει τη Λυδία»

Όλο το νησί περιμένει το κοριτσάκι, να το αγκαλιάσει και να το προστατεύσει από κάθε αρνητικό σχόλιο που θα κάνει κακό στην ευαίσθητη ψυχή του. 

Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Η κυρία Χαρίκλεια Θεοδώρου, μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλοννήσου και προσωπική φίλη της μητέρας της Καρολάιν μίλησε στον ΑΝΤ1 για την απόφαση της εισαγγελέως να της δώσει την προσωρινή επιμέλεια της Λυδίας. 

Γλυκά Νερά: Νέα φωτογραφία του συζυγοκτόνου - Τηλεφωνεί μέσα από τη φυλακή

«Αρχίζει ένας Γολγοθάς, αλλά η Αλόννησος θα αγκαλιάσει τη μικρή Λυδία. Ωστόσο, ο ρόλος μας πρέπει να είναι διακριτικός, καθώς έχει χάσει και τους δυο γονείς. Το παιδί θα πρέπει να ξαναγεννηθεί και να “υιοθετηθεί” από ένα νέο περιβάλλον», είπε, προσθέτοντας ότι αρχίζει ένας Γολγοθάς για την οικογένεια της Καρολάιν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top