Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν - «Θα του τίναζα το κεφάλι»

Η αντίδρασή του όταν έμαθε πως ο πιλότος είναι ο δολοφόνος της κόρης

Ξέσπασε ο πατέρας της Καρολάιν για τη δολοφονία της κόρης του. Τι είπε στην βρετανική εφημερίδα Sun - βίντεο από την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Οι γονείς της Καρολάιν ακόμα δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν ότι η μοναχοκόρη τους «έφυγε» από το χέρι του ανθρώπου που εμπιστεύτηκε για άνδρα της και πατέρα του παιδιού τους. Ότι ο άνθρωπος αυτός όχι μόνο σκότωσε το παιδί τους αφήνοντας ορφανή την εγγονή τους, αλλά έπαιζε θέατρο επί 37 συνεχόμενες ημέρες ως τεθλιμμένος σύζυγος και τους αγκάλιαζε για να τους παρηγορήσει.

Γλυκά Νερά: «Έρχονται εκπλήξεις» - Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της «ψυχολόγου»

Γλυκά Νερά Καρολάιν

Η οργή του πατέρα της 20χρονης από την Αλόννησο ξεχειλίζει. Ο κ. Ντέβιντ μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Sun, ξεσπά κατά του πιλότου λέγοντας ότι αν ήξερε νωρίτερα τι είχε κάνει στο παιδί του «θα τίναζα στον αέρα το κεφάλι του». Όπως είπε, η θλίψη του μετατράπηκε σε οργή όταν ανακάλυψε ότι οι αστυνομικοί είχαν πάρει τον 33χρονο πιλότο από το μνημόσυνο της κόρης του επειδή είχαν στοιχεία που αποδείκνυαν ότι ήταν ο δολοφόνος της.

Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα του πιλότου στη μητέρα της Καρολάιν

Γλυκά Νερά

Όταν το ανακάλυψα, η θλίψη μου ήταν που δεν το ήξερα όταν ήταν εδώ. Θα του είχα τινάξει τα μυαλά στον αέρα και θα δεχόμουν τις συνέπειες. 

Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της Καρολάιν, έμαθαν ότι ο γαμπρός τους ήταν εκείνος που σκότωσε την κόρη τους από έναν γείτονά τους στο νησί.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μου ξεριζώνει την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου.

Γλυκά Νερά: Το πρωί ο πιλότος αγκάλιαζε τη μητέρα της Καρολάιν κι έκλαιγε

Γλυκά Νερά μωρό

Ο κ. Ντέιβιντ ανέφερε ακόμα στη βρετανική εφημερίδα πως πιστεύει ότι υπάρχει «κάποια βάση» στις φήμες που κυκλοφορούν στον ελληνικό τύπο ότι ο δολοφόνος πιλότος συνδεόταν με το λαθρεμπόριο ναρκωτικών και ότι η κόρη του που ήξερε πολύ καλά να ξεχωρίζει το σωστό και το λάθος τον απείλησε ότι θα φύγει όταν έμαθε ότι εμπλεκόταν.

Πλέον, η οικογένεια της 20χρονης μητέρας θα αφιερώσει τη ζωή και την αγάπη της στην μικρή Λυδία που προσωρινά έχει κερδίσει την αποκλειστική επιμέλειά της.

Γλυκά Νερά: Γιατί αφαιρέθηκε η γονική επιμέλεια από τον συζυγοκτόνο

Γλυκά Νερά μωρό Καρολάιν

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top