Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Αφαιρείται από τον πιλότο ο γονική μέριμνα

Στην οικογένεια της Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο σύζυγό της, θα δοθεί η προσωρινή επιμέλεια της μόλις ενός έτους κόρης της, Λυδίας, μετά από την απόφαση της εισαγγελέως ανηλίκων. 

Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα του πιλότου στη μητέρα της Καρολάιν

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε έχοντας ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού.

Με αυτό το πρίσμα αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην ενός έτους Λυδία.

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είπε στη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο

Γλυκά Νερά: Αφαιρείται προσωρινά η γονική μέριμνα από τον πιλότο 

Από τον 33χρονο πατέρα της, ήδη κρατούμενο για την δολοφονία της Καρολάιν στις φυλακές Κορυδαλλού, αφαιρείται προσωρινά και η γονική μέριμνα.

Η οικογένειά του, βάση της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα 10:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Γλυκά Νερά: «Πήγε στην Κρήτη έναν μήνα πριν για να νοικιάσει σπίτι»

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει οριστικά το θέμα της επιμέλειας του μωρού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top