Γλυκά Νερά: «Έρχονται εκπλήξεις» - Τι αποκάλυψε η δικηγόρος της «ψυχολόγου»

«Υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δεν έχουν διαρρεύσει»

Όσα είπε η δικηγόρος της συμβούλου ψυχικής υγείας της Καρολάιν, Σταματία Μάρκου, για τις εξελίξεις στην υπόθεση. Πηγή/βίντεο: Ant1

Νέες αποκαλύψεις και λεπτομέρειες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά και την προσωπικότητα του φερόμενου δολοφόνου της Καρολάιν ενδέχεται να βγουν στο «φως» προσεχώς, σύμφωνα με τη δικηγόρο της συμβούλου ψυχικής υγείας της άτυχης κοπέλας.

Έγκλημα Γλυκά Νερά: Σήμερα η απόφαση για την τύχη της μικρής Λυδίας

Η Σταματία Μάρκου, μιλώντας το πρωί της Δευτέρας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι η «ψυχολόγος» της Καρολάιν έχει καταθέσει στις αρχές στοιχεία που δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα και ενδεχομένως να «δείξουν» το κίνητρο του συζυγοκτόνου, αλλά και να ενισχύσουν το σενάριο του προμελετημένου εγκλήματος.  

Γλυκά Νερά: Κλεισμένοι στο σπίτι οι γονείς της Καρολάιν στην Αλόννησο

Θα υπάρξουν κι άλλες εκπλήξεις σε αυτήν την υπόθεση όσον αφορά στην προσωπικότητα του δράστη. Υπάρχουν ιδιαιτερότητες που δεν έχουν διαρρεύσει.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Υπενθυμίζεται ότι οι καταθέσεις της «ψυχολόγου» της Καρολάιν είχαν συμβάλει σημαντικά ώστε ο 32χρονος πιλότος να μπει στο κάδρο των υπόπτων, αφού είχε αποκαλυφθεί ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο τους και η 20χρονη τον φοβόταν.

Γλυκά Νερά: Πώς οι καταθέσεις της «ψυχολόγου» βοήθησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν τον φοβόταν πολύ»

Η κ. Μάρκου αναφέρθηκε και στον φόβο που αισθανόταν η Καρολάιν για τον σύζυγό της, κάτι που είχε εκμυστηρευτεί στην σύμβουλο ψυχικής υγείας. Χαρακτηριστικό είναι ότι η «ψυχολόγος» απαιτούσε να κλείνει καλά η πόρτα στις συνεδρίες της μαζί της, ώστε να μην ακούει ο πιλότος. 

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν τον φοβόταν πολύ» - Τι είχε πει στην «ψυχολόγο»

Γλυκά Νερά Καρολάιν

«Είχε αποκαλύψει ότι δεν υπήρχε καμία σχέση μεταξύ τους, ούτε σεξουαλική τους τελευταίους μήνες. Ήταν πολλά τα προβλήματα που υπήρχαν στο ζευγάρι», επεσήμανε μεταξύ άλλων η δικηγόρος και πρόσθεσε ότι η Καρολάιν έψαχνε να βρει σπίτι είτε στο Χαλάνδρι είτε στο Σύνταγμα, ώστε να φύγει μακριά από τον άνδρα της και απεγκλωβιστεί από το μαρτύριο που ζούσε.

Γλυκά Νερά: Η απόφαση της Καρολάιν που είχε προβληματίσει την «ψυχολόγο»

«Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή στην εντολέα μου τους φόβους για τον σύζυγό της, ενώ έμμεσα η σύμβουλος εκβιάστηκε από τον καθ' ομολογία δράστη. Πήγε και την βρήκε από κοντά. Είχε το θάρρος! Η εντολέας μου φρόντισε να μην είναι μόνη, ακριβώς επειδή τον φοβόταν» κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top