Γλυκά Νερά: Κλεισμένοι στο σπίτι οι γονείς της Καρολάιν στην Αλόννησο

Σε λίγες ώρες η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Εδώ και πολλές μέρες οι γονείς της Καρολάιν παραμένουν κλεισμένοι στο σπίτι τους στην Αλόννησο. Δεν έχουν επαφές με τους γείτονες ενώ ελάχιστοι άνθρωποι μπαινοβγαίνουν στο σπίτι τους, ανάμεσα τους και ο δικηγόρος τους που έκανε ταξίδι «αστραπή» από τον Βόλο στην Αλόννησο για ένα 24ωρο.

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είπε στη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο

Υπενθυμίζεται ότι σε λίγες ώρες θα γίνει γνωστό από τις δικαστικές Αρχές ποια οικογένεια θα λάβει την προσωρινή επιμέλεια του παιδιού, της μικρής Λυδίας.

Η Αλόννησος εξακολουθεί να ενημερώνεται διαρκώς για τις εξελίξεις που αφορούν στη δολοφονία της Καρολάιν. Πολλοί κάτοικοι βλέποντας το δικηγόρο σήμερα πριν αναχωρήσει για τον Βόλο, τον πλησίασαν για να τον ρωτήσουν αν υπάρχει κάτι νεότερο.

Γλυκά Νερά: Νέα φωτογραφία του συζυγοκτόνου - Τηλεφωνεί μέσα από τη φυλακή

Μεγάλο το ενδιαφέρον και από τα βρετανικά μέσα καθώς Βρετανοί δημοσιογράφοι βρίσκονται στο νησί για να καταγράψουν τον «παλμό» της τοπικής κοινωνίας. Οι τουρίστες ζητούν να μάθουν πού είναι ο τάφος της Καρολάιν για να αφήσουν ένα λουλούδι.

Γιατί οι Βρετανοί παρακολουθούν τόσο στενά την τραγωδία στα Γλυκά Νερά;

Υπενθυμίζεται ότι η Καρολάιν είχε καταγωγή από τη Βρετανία από την πλευρά του πατέρα της. Είναι χαρακτηριστικό ότι η βρετανική «Mirror» δημοσίευσε την πρώτη εικόνα του καθ' ομολογίαν δολοφόνου στη φυλακή, που έφερε στο φως της δημοσιότητας αποκλειστικά το STAR.

Γλυκά Νερά: «Βρέθηκε και άλλο ημερολόγιο της Καρολάιν κρυμμένο στο σπίτι»

Σε ότι αφορά στο κρυπτογραφημένο ημερολόγιο που -όπως έγραψε το βρετανικό μέσο- βρήκαν οι αστυνομικοί κάτω από κούτες παπουτσιών και στο οποίο η Καρολάιν κωδικοποιημένα αναφερόταν στον άνδρα της με τη φράση «εξαιρετικά επικίνδυνος τύπος», οι ελληνικές Αρχές λένε πως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στα πειστήρια.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
                  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top