Γλυκά Νερά: «Βρέθηκε και άλλο ημερολόγιο της Καρολάιν κρυμμένο στο σπίτι»

Τι υποστηρίζει δημοσίευμα της Daily Mail - «Θεωρούσε τον πιλότο επικίνδυνο»

Νέες αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά φέρνει στο φως η Daily Mail, επικαλούμενη το ημερολόγιο της άτυχης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον 32χρονο σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους.

Γλυκά Νερά: Φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού της Καρολάιν

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το εν λόγω ημερολόγιο βρέθηκε «θαμμένο» κάτω από κουτιά παπουτσιών στο σπίτι όπου έγινε το φονικό. «Ο μόνος άνθρωπος από τον οποίο είναι πιθανό να το έκρυβε, είναι ο σύζυγός της» είπε αστυνομικός μιλώντας στο βρετανικό μέσο. Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, η Καρολάιν χρησιμοποιούσε στιλό διαφορετικού χρώματος, γεγονός που μαρτυρά ότι πρόκειται για «κωδικοποιημένες» ονομασίες.

Η αστυνομική πηγή που επικαλείται η Daily Mail, αναφέρει ότι η Καρολάιν χρησιμοποιούσε τα γράμματα «DG» (Dangerous Guy»), δηλαδή «επικύνδυνο τύπο» για να περιγράψει τον σύζυγό της. Μάλιστα, φέρεται να χρησιμοποιούσε και το γράμμα «Μ» που σύμφωνα με την ίδια πηγή αντιπροσώπευε την ελληνική λέξη «μ......ας» για τον 32χρονο πιλότο. 

Γλυκά Νερά: Τα μηνύματα του συζυγοκτόνου με τη σύμβουλο γάμου

Ωστόσο δεν είναι γνωστό αν το βρετανικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται καθώς έως τώρα δεν έχει γίνει γνωστή η ύπαρξη του συγκεκριμένου ημερολογίου στη δικογραφία της υπόθεσης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top