Γλυκά Νερά: Τα μηνύματα του συζυγοκτόνου με τη σύμβουλο γάμου

Συμπληρωματική απολογία του πιλότου θα ζητήσει ο ανακριτής

Τον δικηγόρο του και μόνο αυτόν συναντά μέσα στη φυλακή ο δολοφόνος της Καρολαιν. Τρεις ώρες κράτησε η συνάντησή τους και ήταν η τρίτη φορά που τον είδε από το απόγευμα της Τρίτης που οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Μέχρι στιγμής δεν έχει υποβάλλει άλλο αίτημα για να τον επισκεφθεί κάποιος από το στενό του περιβάλλον. 

Γλυκά Νερά: Έπνιγε την Καρολάιν επί πέντε λεπτά - Πώς περιέγραψε τον φόνο

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star φέρνει στο φως νέα στοιχεία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο ανακριτής στάθηκε στο εξής ερώτημα «γιατί την τελευταία φορά που ανέβηκε στη σοφίτα δεν είχε το παιδί μαζί του».

Ο κατηγορούμενος απάντησε: «Όταν αποφάσισα να ανέβω τελευταία φορά στην κρεβατοκάμαρα, το μωρό ήδη κοιμόταν πάνω στον καναπέ και επειδή δεν ήταν σίγουρο ότι η σύζυγός μου θα μας δεχόταν πάνω στην κρεβατοκάμαρα να κοιμηθούμε όλοι μαζί γι αυτό επέλεξα να αφήσω το παιδί πάνω στον καναπέ για να μην το ξυπνήσω». 

Τα μηνύματα στη σύμβουλο γάμου 

Η μόνη που φαίνεται να γνώριζε την σχέση δολοφόνου - Καρολάιν είναι η σύμβουλος γάμου που επισκεπτόταν. Στις 4 Φεβρουαρίου η Καρολάιν την ενημέρωσε ότι θα σταματήσει τις συνεδρίες. Εκείνη επικοινώνησε με τον σύζυγό της.

Γλυκά Νερά: Η πρώτη φωτογραφία του συζυγοκτόνου μέσα από τη φυλακή

«Καλησπέρα, με ειδοποίησε η Καρολάιν ότι σταματά τις συνεδρίες. Βέβαια αυτό είναι λάθος αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Όποτε θελήσεις μπορούμε να τα πούμε και γενικά ό,τι θελήσεις, μην διστάσεις να με πάρεις τηλέφωνο. Καληνύχτα» έγραφε σε μήνυμα προς τον πιλότο η σύμβουλος γάμου. 

«Καλησπέρα, το ξέρω μου το είπε νωρίτερα. Φυσικά είναι λάθος θα προσπαθήσω, να της αλλάξω γνώμη τις επόμενες ημέρες. Θα σας καλέσω αύριο ναι ευχαριστώ πολύ» απάντησε ο συζυγοκτόνος. 

Ο δολοφόνος έδειχνε να ελέγχει όλες τις κινήσεις της Καρολάιν. Με εκείνον επικοινωνούσε η σύμβουλος γάμου ακόμα και για τα ραντεβού.

Συμπληρωματική απολογία του δολοφόνου στον ανακριτή

Πολλά είναι ακόμα τα «θολά» σημεία του εγκλήματος και ο ανακριτής θα χρειαστεί και άλλες διευκρινίσεις. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να καλέσει εκ νέου για συμπληρωματική απολογία τον πιλότο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κωνσταντίνου Γεώργιζα, είναι πιθανό ο ανακριτής να ζητήσει αναπαράσταση του εγκλήματος. 

Νέα στοιχεία θα προκύψουν και από τα εργαστήρια καθώς αναμένεται η ψηφιακή ανάλυση των τηλεφώνων του πιλότου και της Καρολάιν και η ανάκτηση των δεδομένων που έχουν διαγραφεί.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top