Μονή Αββακούμ: Στην αντεπίθεση οι μοναχοί - Ετοιμάζονται να βγάλουν βιβλίο

Απειλούν να βγάλουν στη φόρα εκκλησιαστικά σκάνδαλα

Στην αντεπίθεση περνούν οι μοναχοί που καθαιρέθηκαν για το σκάνδαλο Αββακούμ στην Κύπρο και αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες για σεξουαλικές πράξεις, οικονομικά παραπτώματα και μαϊμού θαύματα. Απειλούν να βγάλουν στη φόρα εκκλησιαστικά σκάνδαλα, σεξουαλικού περιεχομένου.

Πρόκειται για το πιο φημισμένο μοναστήρι της Κύπρου. Οι μοναχοί που ήταν εκεί είχαν καταφέρει να μαγνητίσουν ακόμη και επιφανείς επιχειρηματίες, μέχρι που άρχισαν οι καταγγελίες για όργια, παρενοχλήσεις, απάτες και ξύλο εντός της μονής.

Μονή Αββακούμ: Στην αντεπίθεση οι μοναχοί - Ετοιμάζονται να βγάλουν βιβλίο

Ο Ηγούμενος προφυλακίστηκε, οι μοναχοί τέθηκαν σε αργία και καθαιρέθηκαν και είναι αντιμέτωποι τώρα με ποινικά δικαστήρια. Αρνούνται τα πάντα και φέρονται να βάζουν στο καδρο τον Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής Ησαΐας.

Τι λένε; Ότι όλα γίνονταν με τις ευλογίες του. Μάλιστα ετοιμάζονται να βγάλουν βιβλίο, με διαλόγους φωτιά από πρόσωπα του στενού περιβάλλοντος του Μητροπολίτη, που είχαν άσεμνο περιεχόμενο, όπως λένε. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top