Γλυκά Νερά: Νέα φωτογραφία του συζυγοκτόνου - Τηλεφωνεί μέσα από τη φυλακή

Αύριο η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Ψυχρός και σε ήρεμη ψυχική κατάσταση παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού ο 33χρονος πιλότος που ομολόγησε το έγκλημα της 20χρονης συζύγου του Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος στη φυλακή

Φωτογραφία μέσα από τη φυλακή, όπου κρατείται ο 33χρονος πιλότος

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος είπε στη μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο

Την ίδια στιγμή, νέα φωτογραφία του συζυγοκτόνου έρχεται στο φως μέσα από τις φυλακές. Όπως φαίνεται, τηλεφωνεί σε κάποιον.

Πιλότος Καρολάιν

Ο πιλότος στη φυλακή

Σύμφωνα με τρεπορτάζ της ΕΡΤ, ο 33χρονος τηλεφωνεί διαρκώς στους γονείς του και στον δικηγόρο του.

Αύριο η απόφαση για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Θέμα ωρών είναι πλέον η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, η οποία θα κρίνει το μέλλον της μικρής Λυδίας, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις επιμέρους παραμέτρους, σε συνεργασία με ειδικούς παιδοψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.

33χρονος πιλότος

Στη φωτογραφία ο πιλότος φαίνεται να τηλφωνεί μέσα από τις φυλακές

Αύριο, θα γίνει γνωστό αν η γονική μέριμνα και η επιμέλεια θα δοθούν αποκλειστικά στην οικογένεια της δολοφονημένης Καρολάιν στην Αλόννησο, ή θα μοιραστεί με την οικογένεια του συζυγοκτόνου.

Η Κάρολαιν κρατά στην αγκαλιά της τη μικρή Λυδία

Η Κάρολαιν με τη μικρή Λυδία

Υπενθυμίζεται ότι η μητέρα και ο πατέρας της Καρολάιν έχουν ζητήσει να αναλάβουν εξ ολοκλήρου την ανατροφή της μικρής και να τη μεγαλώσουν στην Αλόννησο, όπου για εκείνους αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον για να μεγαλώσει ένα παιδί.

Από την άλλη η οικογένεια του καθ' ομολογίαν δολοφόνου έχει ζητήσει από κοινού ανατροφή, με το παιδί να μοιράζεται το χρόνο ανάμεσα στις δύο πλευρές. Έχει ζητήσει από την Εισαγγελία ανηλίκων η μικρή Λυδία να μένει έξι μήνες στην Αθήνα, από τον Οκτώβριο μέχρι τον Απρίλιο, και έξι μήνες στην Αλόννησο, επισημαίνοντας ότι η εναλλασσόμενη κατοικία θα εξασφαλίσει την ομαλή ανάπτυξη του παιδιού. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top