Γλυκά Νερά: Η απόφαση της Καρολάιν που είχε προβληματίσει την «ψυχολόγο»

Της υπέδειξε ο πιλότος τι να γράψει σε μήνυμα που έστειλε στη σύμβουλο;

Στον εισαγγελέα ο 32χρονος πιλότος μετά την ομολογία του ότι σκότωσε την Καρολάιν. βίντεο star.gr

Νέες αποκαλύψεις για τη σχέση του πιλότου με την Καρολάιν λίγο καιρό πριν αποφασίσει να την σκοτώσει μέσα στη μεζονέτα τους στα Γλυκά Νερά έρχονται καθημερινά στο φως. 

 

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν τον φοβόταν πολύ» - Τι είχε πει στην «ψυχολόγο»

 

Μετά την κατάθεση «κλειδί» της συμβούλου ψυχικής υγείας στις αρχές, ο 32χρονος συζυγοκτόνος μπήκε στο κάδρο των υπόπτων. Η Καρολάιν επισκεπτόταν την «ψυχολόγο» τακτικά, καθώς όπως έχει γίνει γνωστό το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα και εντάσεις στον γάμο του. Μάλιστα, η 20χρονη μητέρα φαίνεται ότι την εμπιστευόταν πολύ και της μιλούσε για ό,τι την απασχολούσε.

Γλυκά Νερά: Νέα στοιχεία για την επικοινωνία «ψυχολόγου» - πιλότου

Γλυκά Νερά

Στις 4 Φεβρουαρίου όμως η Καρολάιν φαίνεται ότι αποφάσισε αιφνιδίως να σταματήσει τις συνεδρίες με την σύμβουλο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του LiveNews στο Mega, η «ψυχολόγος» έλαβε ένα μήνυμα από την κοπέλα ότι θα διακόψουν τις συνεδρίες γιατί πήγαινε πολύ καλύτερα, μια απόφαση που προκάλεσε μεγάλη έκπληξη στην «ψυχολόγο», αφού το ζευγάρι εκείνο το διάστημα αντιμετώπιζε εντάσεις.

Γλυκά Νερά: Πώς οι καταθέσεις της «ψυχολόγου» βοήθησαν την ΕΛ.ΑΣ.

Προβληματισμένη από αυτή την απόφαση, η σύμβουλος ψυχικής υγείας επικοινώνησε με τον πιλότο, λέγοντας ότι η απόφασή της αυτή είναι λάθος. Ο ίδιος συμφώνησε μαζί της και τής είπε ότι θα προσπαθήσει να την μεταπείσει και θα την ειδοποιήσει αμέσως.

Γλυκά Νερά έγκλημα

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, υπάρχει η αίσθηση ότι το μήνυμα αυτό δεν ήταν απόφαση της Καρολάιν, αλλά ο 32χρονος την παρότρυνε να σταματήσει, υποδεικνύοντάς της μάλιστα τι θα γράψει.

Μοιάζει σαν να παίρνει τον ρόλο να μεταπείσει την Καρολάιν, κάτι που δεν γίνεται ποτέ, και από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο όλα δείχνουν πως η κατάσταση ανάμεσα στο ζευγάρι επιδεινώνεται ραγδαία.

Σημειώνεται ότι από τον Φεβρουάριο μέχρι τον Μάρτιο όλα καταδεικνύουν ότι η σχέση τους άρχισε να επιδεινώνεται ραγδαία.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top