Γλυκά Νερά: Έξι μέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν η αγορά του οικοπέδου

Είχε δώσει τα χρήματα η μητέρα της 20χρονης

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά. 

Η εισαγγελέας ανηλίκων αποφάσισε την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας να την αναλάβει η μητέρα της Καρολάιν, ενώ την ίδια ώρα ο δικηγόρος της οικογένειας προέβη σε αποκαλύψεις που θα συζητηθούν. 

Όπως είπε ο Α. Χαρμάνης στον ΑΝΤ1 ο 33χρονος πιλότος όχι μόνο ζήτησε από τη μητέρα της δολοφονημένης συζύγου του να πληρώσει το φέρετρο της κόρης της, αλλά και τα έξοδα μεταφοράς της σορού στην Αλόννησο. Το κόστος της όλης διαδικασίας ανήλθε σε 2.000 ευρώ. 

Γλυκά Νερά: Το τηλεφώνημα του πιλότου στη μητέρα της Καρολάιν

Επίσης η οικογένεια της Καρολάιν έδινε στο ζευγάρι κάθε μήνα 1.000 ευρώ για να μπορεί να συντηρηθεί ενώ, σύμφωνα με τον κ. Χαρμάνη, έδωσε χρήματα και για την αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι. 

«Ο 33χρονος αγόρασε το οικόπεδο στο Πικέρμι έξι μέρες πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με χρήματα της οικογένειας της 20χρονης. Του έδωσαν περίπου 50.000 ευρώ», είπε. 

Γλυκά Νερά: Νέα φωτογραφία του συζυγοκτόνου - Τηλεφωνεί μέσα από τη φυλακή

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα πως το διάστημα που έπαιζε θέατρο στις αρχές συνέχιζε να έχει επαφές με τους ανθρώπους που είχαν αναλάβει την κατασκευή του σπιτιού του ζευγαριού στο συγκεκριμένο οικόπεδο. 

Λίγες μέρες μετά τη δολοφονία, μάλιστα, είχε πάει σε ένα από τα ραντεβού μαζί με τον πατέρα του, ο οποίος είναι αρχιτέκτονας.

Όσοι τον συνάντησαν, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι είχε το μυαλό του στην κατασκευή του σπιτιού μετά την άγρια δολοφονία της συζύγου του, εκείνος όμως, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, τους έλεγε ότι το σπίτι ήταν επιθυμία της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: Τα μηνύματα του συζυγοκτόνου με τη σύμβουλο γάμου

Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν αναφέρθηκε και στην ψυχολογία των δύο γονέων, σημειώνοντας ότι αυτό που τους απασχολεί είναι γιατί σκότωσε το παιδί τους, κάτι που αναμένεται να απαντηθεί στη δίκη. 

Σε ερώτηση επίσης γιατί η 20χρονη δεν είχε πει τίποτα στη μητέρα της για τα προβλήματα στον γάμο της, ο κ. Χαρμάνης απάντησε πως λόγω του κορωνοϊού και της απόστασης, το μόνο που θα πετύχαινε θα ήταν να την στεναχωρήσει, κάτι που δεν ήθελε. 

Γλυκά Νερά: Χρήματα για αγορά οικοπέδου είχε δώσει η μητέρα της Καρολάιν

«Θα ακούσουμε κι άλλα πράγματα», πρόσθεσε κι επιβεβαίωσε ότι το παιδί η άλλη του γιαγιά το αγκάλιασε τη μέρα της δολοφονίας της μητέρας του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top