Γλυκά Νερά: Βίντεο ντοκουμέντο από τον δολοφόνο της Καρολάιν στη φυλακή

Το ψέμα που είπε στις Αρχές

Ένα ντοκουμέντο από την ζωή του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καραλάιν πίσω από τα κάγκελα της φυλακής, εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας.

Στις αποκλειστικές εικόνες της έκτης πτέρυγας των φυλακών Κορυδαλλού όπου κρατείται, ο πιλότος φαίνεται ψυχρός και ατάραχος, σαν να έχει προσαρμοστεί πλήρως στις νέες συνθήκες διαβίωσης.

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο πιλότος όταν έμαθε για την επιμέλεια της Λυδίας

Μάλιστα στο οπτικό ντοκουμέντο, ο 33χρονος φαίνεται «φιλόζωος» που νοιάζεται ακόμη και για τα γατάκια της φυλακής παρά το γεγονός ότι είχε πνίξει με τα χέρια του τον σκύλο της οικογένειας.

Ο 33χρονος βάζει νερό στις γάτες τιης φυλακής

Μέσα στο κελί, ο 33χρονος καθ' ομολογίαν δολοφόνος μιλάει μόνο για τη μικρή Λυδία, την κόρη του και για την κηδεμονία. Δεν έχει μιλήσει καθόλου για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν. Εμπιστεύεται μόνο τον συγκρατούμενο του, ένα πρώην σωφρονιστικό υπάλληλο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών. Μ’ αυτόν μιλάει συνέχεια και με τους συγγενείς του από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής.

Το ψέμα του δολοφόνου στις Άρχες

Εντύπωση είχε προκαλέσει στις Αρχές η κίνηση του δολοφόνου ελάχιστα λεπτά μετά το έγκλημα στις 4:36 να μπει και να τσεκάρει το gmail του.

Τον ρώτησε ο ανακριτής στην απολογία του και εκείνος απάντησε ότι του είχε έρθει ένα μειλ απο την Καρολάιν το οποίο ήταν το μειλ με το περιεχόμενο «you're stupid». 

Γλυκά Νερά: Έξι μέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν η αγορά του οικοπέδου

Από την ανάλυση όμως του κινητού αποκαλύπτεται ότι το συγκεκριμένο μήνυμα το έχει δει από τις 23:18, δηλαδή πέντε ώρες πριν. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, πιθανώς μπήκε να δει κάποιο μέιλ που περίμενε ή να διαγράψει μήνυμα που δεν έπρεπε να πέσει στην κατοχή της αστυνομίας. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top