Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο πιλότος όταν έμαθε για την επιμέλεια της Λυδίας

Όσα είπε στο star.gr ο δικηγόρος του 32χρονου

«Απολύτως σεβαστή η απόφαση της Εισαγγελέως Ανηλίκων. Ο εντολέας μου θέλει φυσικά το καλύτερο για το παιδί του και με γνώμονα μόνο αυτό, κάνουμε οποιαδήποτε νομική ενέργεια», είπε στο star.gr o δικηγόρος του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, σχολιάζοντας την απόφαση με την οποία η μητέρα της Καρολάιν αναλαμβάνει την προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Όπως είπε ο δικηγόρος του 33χρονου, Αλέξανδρος Παππαϊωννίδης, ο εντολέας του δεν είναι στην άμεση διάθεση να προσφύγει κατά της εν λόγω απόφασης.

Γλυκά Νερά: Στους γονείς της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Υπενθυμίζεται ότι εκτός από την απόφαση για την επιμέλεια, ο 33χρονος έχασε προσωρινά και τη γονική μέριμνα της μόλις ενός έτους κόρης του. Ωστόσο ο δικηγόρος του ανέφερε ότι «αυτό θα κριθεί και σε μετέπειτα στάδιο από το Μονομελές Πρωτοδικείο».

Σύμφωνα με την εισαγγελική διάταξη, η οικογένειά του θα μπορεί να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα 10:00 το πρωί με 14:00 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

«Ο εντολέας μου έχει μόνο τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς του»

Σύμφωνα με τον κ. Παππαϊωννίδη, ο 33χρονος πιλότος για την ώρα, έχει μόνο τηλεφωνική επικοινωνία με τους γονείς του.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν / EUROKINISSI

«Από όσο μπορώ να ξέρω, το κλίμα μεταξύ τους είναι καλό. Ρωτάει και ενδιαφέρεται φυσικά για το παιδί. Η μέριμνά του η απόλυτη, είναι για το παιδί», είπε.

Γλυκά Νερά: Έξι μέρες πριν τη δολοφονία της Καρολάιν η αγορά του οικοπέδου

«Μετά από συνεννόηση με τον πιλότο, η οικογένεια πλήρωσε το φέρετρο της Καρολάιν»

Σχολιάζοντας τις τηλεοπτικές δηλώσεις του συνηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν, Αθανάσιου Χαρμάνη, ότι ο 33χρονος πιλότος είχε ζητήσει από τη μητέρα της δολοφονημένης συζύγου του να πληρώσει το φέρετρο της κόρης της, ο κ. Παππαϊωαννίδης σημείωσε ότι ουδέποτε έλαβε χώρα αυτό.

«Υπήρχε μεταξύ τους μια συνεννόηση. Δε γνωρίζω από εκεί και πέρα κάτι περισσότερο. Σε καμία περίπτωση δεν απαίτησε (να πληρώσει η οικογένεια το φέρετρο). Προφανώς έγινε κατόπιν συνεννόησης», ξεκαθάρισε.

Γλυκά Νερά: Έπνιγε την Καρολάιν επί πέντε λεπτά - Πώς περιέγραψε τον φόνο

Ο ίδιος τοποθετήθηκε και στην αποκάλυψη του κ. Χαρμάνη ότι η οικογένεια της Καρολάιν έστελνε 1.000 ευρώ στο ζευγάρι.

«Υπήρχαν χρονικά διαστήματα, στο μεγαλύτερο μέρος τουλάχιστον του έγγαμου βίου του ζευγαριού, όπου πράγματι υπήρχε οικονομική εισφορά και από την οικογένεια του θύματος, προς την οικογένειά της, όταν ήταν παντρεμένη με τον εντολέα μου» παραδέχθηκε, προσθέτοντας ότι ο 33χρονος πιλότος δεν του έχει αναφέρει κάτι για οικονομικά προβλήματα.

Ο πιλότος και η Καρολάιν 

Σύμφωνα με τη σύμβουλο ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν το ζευγάρι, οι σχέσεις τους ήταν τεταμένες με την Καρολάιν να δείχνει πως φοβόταν τον ίδιο της τον σύζυγο. Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του πιλότου, είναι πολύ νωρίς για να γίνει η οποιαδήποτε τοποθέτηση σχετικά με τις «άλλες» πτυχές στη σχέση του ζευγαριού.

«Νομίζω ότι ο εντολέας μου τα έχει καταθέσει αναλυτικά στην προανάκριση και στην ανάκριση αυτά», είπε στο star.gr.

Ρεπορτάζ: Ανέστης Συμεωνίδης

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top