Γλυκά Νερά: Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το κίνητρο του δράστη

«Στο κάδρο» των ερευνών και η ύπαρξη τρίτου προσώπου

Μετά και την ολοκλήρωση της διαδικασίας για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, η οικογένεια της Καρολάιν και ο συνήγορός τους είναι αποφασισμένοι να κινήσουν «γη και ουρανό» για να ανακαλύψουν ποια ήταν τα κίνητρα του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου.

Γλυκά Νερά: Στο σπίτι της Καρολάιν η μικρή Λυδία - Έφτασε στην Αλόννησο

Η υπόθεση μπαίνει στο στάδιο της διαλεύκανσης του βασικού ερωτήματος, δηλαδή ποιο ήταν το κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν. Θα ερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και η ύπαρξη τρίτου προσώπου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

Φωτογραφία από τον γάμο του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου με την Καρολάιν στην Πορτογαλία

Φωτογραφία από τον γάμο του καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου με την Καρολάιν στην Πορτογαλία

Γλυκά Νερά: Υποψίες για ύπαρξη συνεργού - Μυστήριο με το σπίτι στη Σούδα

Αν δηλαδή υπήρξε κάποιος ή κάποια που τον επηρέασε προς τη λήψη της απόφασης αυτής να πνίξει και να βγάλει από τη μέση την 20χρονη σύζυγό του και μητέρα του παιδιού του. Αν τον καθοδήγησαν στον τρόπο που το έκανε. Είναι κάποια γυναίκα; Είναι άνθρωπος από τον επαγγελματικό του χώρο ή έχει να κάνει με δραστηριότητα του με το ελικόπτερο; Όλα αυτά θα μπουν στο μικροσκόπιο.

Γλυκά Νερά: Οι κινήσεις του πιλότου αφότου έπνιξε την Καρολάιν

Επίσης στις συμπληρωματικές καταθέσεις που θα δοθούν τις επόμενες μέρες , θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψη το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας, καθώς δε φαίνεται να πείθει ο ισχυρισμός του δράστη ότι όλα έγιναν μετά από έναν καυγά του ζευγαριού.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top