Γλυκά Νερά: «Μίλησαν» οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πιλότου

Τι έδειξαν τα πρώτα ευρήματα από την άρση απορρήτου

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

Στο φως ήρθαν τα αποτελέσματα από την άρση απορρήτου του τραπεζικού λογαριασμού του 33χρονου πιλότου που σκότωσε, όπως ομολόγησε ο ίδιος, την άτυχη Καρολάιν πριν από περίπου δυόμισι μήνες μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πιλότου

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Realnews, από τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν προκύπτουν ύποπτες συναλλαγές, ωστόσο, από την άρση του απορρήτου των τραπεζικών λογαριασμών διαφαίνεται αποστολή χρημάτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τους γονείς της 20χρονης στην Αλόννησο σε έναν κοινό λογαριασμό που διατηρούσε το ζευγάρι.

Γλυκά Νερά

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαδικασία της άρσης απορρήτου δεν έχει ολοκληρωθεί και σαφή συμπεράσματα θα προκύψουν όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο του πιλότου, οι νέες καταθέσεις και τα τηλεφωνήματα

Γλυκά Νερά Καρολάιν

 

Γλυκά Νερά: Τι έδειξαν τα ταξίδια του πιλότου

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι έχουν ερευνηθεί διεξοδικά και οι πτήσεις που είχε πραγματοποιήσει με το ελικόπτερο ο 33χρονος. Σύμφωνα με τα στοιχεία δεν προκύπτουν δεδομένα για παράνομες δοσοληψίες ή περίεργα ταξίδια που θα μπορούσαν να «σκιαγραφούν» τα κίνητρα του συζυγοκτόνου.

Πατέρας Καρολάιν: «Η μητέρα του πιλότου τηλεφωνεί κάθε μέρα για τη Λυδία»

Σημειώνεται, ωστόσο, ότι από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχει στα χέρια της η ελληνική αστυνομία, η αφαίρεση της κάμερας, η εξαφάνιση της κάρτας μνήμης του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, αλλά και η σκηνοθεσία της ληστείας συνηγορούν υπέρ του προσχεδιασμού του εγκλήματος.

Το επόμενο διάστημα είναι πιθανόν εισαγγελέας και ανακριτής να καλέσουν ξανά για νέα κατάθεση τον πιλότο, προκειμένου να δώσει διευκρινίσεις για πιθανά νέα στοιχεία, που ενδεχομένως προκύψουν από τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

Γλυκά Νερά πιλότος

 

Γλυκά Νερά: Οι μαρτυρίες τριών γυναικών για το παρελθόν του πιλότου

Την ίδια ώρα, το κινητό και οι επαφές του πιλότου που είχαν μπει στο «μικροσκόπιο» των αρμόδιων οργάνων προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης έφεραν νέα στοιχεία στο φως για το παρελθόν του καθ΄ομολογίαν συζυγοκτόνου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real News, οι ερευνητές κατάφεραν μέσω εργαστηριακών ευρημάτων από τα κινητά τηλέφωνα και τα διαδικτυακά προφίλ του συζυγοκτόνου να εντοπίσουν τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο 33χρονος φέρεται να είχε στενή σχέση στο παρελθόν.

Τα συγκεκριμένα πρόσωπα όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί δεν έχουν καμία σχέση με τη συζυγοκτονία.

Ωστόσο, μετά από επαφή που είχαν οι ερευνητές μαζί τους, φέρεται να προέκυψαν πολύτιμα στοιχεία για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του 33χρονου που ενδέχεται να βοηθήσουν ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό κίνητρό του.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top