Γλυκά Νερά: Το κίνητρο του πιλότου, οι νέες καταθέσεις και τα τηλεφωνήματα

Τα θολά σημεία στην υπόθεση και η έρευνα για τη δουλειά του 33χρονου

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

Ο ισχυρισμός του 33χρονου πιλότου ότι σκότωσε τη σύζυγό του στα Γλυκά Νερά εν βρασμώ ψυχής μετά από καβγά δεν έχει πείσει τις αρχές. Γι’ αυτό και οι έρευνες συνεχίζονται, ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές κίνητρο της δολοφονίας της 20χρονης μητέρας. 

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν θα γιόρταζε σήμερα τα γενέθλιά της

Στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρει ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Βήμα, θα ξεκινήσουν οι καταθέσεις προσώπων με τα οποία είχε επαφές ο 33χρονος πριν και μετά από τη στυγερή δολοφονία. Θα ερευνηθεί, επίσης, και ο τυχόν ρόλος σε αυτήν μιας 40χρονης γυναίκας από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, με την οποία διατηρούσε πολυετή γνωριμία, πιθανόν και πριν από τον γάμο του. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το αμέσως επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν οι κλήσεις σε κατάθεση κρίσιμων μαρτύρων, όπως η σύμβουλος ψυχικής υγείας που επισκεπτόταν το ζευγάρι. Θα εξεταστούν, επίσης, συγγενείς και γνωστοί του 33χρονου από το προσωπικό και επαγγελματικό του περιβάλλον. 

Γλυκά Νερά: Ο πιλότος εξομολογήθηκε στη φυλακή

Στο μικροσκόπιο έχουν μπει και οι τηλεφωνικές του επικοινωνίες πριν και μετά το φόνο κι έτσι αναμένεται να κληθούν μάρτυρες πρόσωπα που μίλησαν μαζί του εκείνη την περίοδο και άτομα που γνώριζαν τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: Οι προστριβές του ζευγαριού

Όπως έχει γίνει γνωστό οι προστριβές πριν από τη δολοφονία της Καρολάιν ήταν πολύμηνες και έντονες. Ξεκίνησαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους, ενώ, σύμφωνα με καταθέσεις, η 20χρονη αρκετό καιρό πριν φύγει από τη ζωή φέρεται να ένιωθε αποστροφή για τον σύζυγό της, άγνωστο ακόμα για ποιον λόγο. Του είχε εκφράσει,μάλιστα, την πρόθεσή της να φύγει από το σπίτι με το παιδί τους. 

Γλυκά Νερά: Οι επαφές και τα ταξίδια του πιλότου «δείχνουν» τα κίνητρά του

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας με την κατάθεσή της πιθανόν να δώσει απαντήσεις για τη σχέση του ζευγαριού την περίοδο που παρακολουθούσε την Καρολάιν, ενώ αναμένεται να αναφερθεί και στον φόβο που της εξέφραζε συχνά εκείνη και όσα της εκμυστηρευόταν για τις συγκρούσεις τους. 

Η κατάθεσή της θεωρείται κρίσιμη, μετά και από την αποκάλυψη πως ο 33χρονος προσπαθούσε να εκμαιεύσει από εκείνη τι θα κατέθετε στην αστυνομία κι αν είχε κρατήσει σημειώσεις από τις δέκα περίπου συνεδρίες που είχε κάνει με την Καρολάιν από τον Οκτώβριο έως τον Φεβρουάριο του 2021. 

Γλυκά Νερά: Ο τραπεζικός λογαριασμός του πιλότου δίνει απαντήσεις

Η 20χρονη φαίνεται πως είχε αναφέρει στη σύμβουλο ότι «δεν της άρεσαν ορισμένα πράγματα στην δουλειά του 33χρονου», χωρίς να προσδιορίζει όμως ποια ακριβώς.

Το τρίτο πρόσωπο

Κρίσιμη θεωρείται η  διερεύνηση της αναφερόμενης παρουσίας του «τρίτου προσώπου», δηλαδή της 40χρονης γυναίκας που φαίνεται να είχε επαφές μαζί της ο 33χρονος πιλότος –στον ευρύτερο χώρο της εργασίας του- ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, φαίνεται να είχε και μαζί της προστριβές για προσωπικά θέματα.

Γλυκά Νερά: Τρίτο πρόσωπο στο «κάδρο» των Αρχών - Τι απαντά η 40χρονη

Ο νομικός εκπρόσωπος της γυναίκας τονίζει πως η παρουσία της δεν έχει σχέση με τη δολοφονία της 20χρονης, ενώ ορισμένες πηγές αναφέρουν πως δε φαίνεται να υπάρχει καταγεγραμμένη τηλεφωνική επικοινωνία της εν λόγω γυναίκας με τον πιλότο την περίοδο για την οποία διατάχθηκε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του. 

Επιπλέον οι αρχές θέλουν να δουν αν ο αριθμός του τηλεφώνου της είναι καταχωρημένος στην κατασχεθείσα συσκευή του 33χρονου, κάτι που δε φαίνεται να προκύπτει προς το παρόν. Επιπλέον δε φαίνεται να υπήρχαν εκμυστηρεύσεις της Καρολάιν για ύπαρξη τρίτου προσώπου στη ζωή του συζύγου της. 

Γλυκά Νερά: «Οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν το μυστικό του πιλότου»

Δεν αποκλείεται πάντως η πλευρά της οικογένειάς της να ζητήσει να καταθέσει η 40χρονη, ενώ οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες τονίζουν πως δεν αποκλείουν η έρευνα να υποκρύπτει εκπλήξεις και νέα στοιχεία. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top