Γλυκά Νερά: Ο πιλότος εξομολογήθηκε στη φυλακή

Έρχονται νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Καρολάιν

Καλές σχέσεις φαίνεται πως έχουν αναπτύξει ο 33χρονος πιλότος και ο ιερέας με το βιτριόλι στην πτέρυγα ΣΤ' των φυλακών Κορυδαλλού. 

Γλυκά Νερά: Οι επαφές και τα ταξίδια του πιλότου «δείχνουν» τα κίνητρά του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της Κάρολαιν στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά εξομολογήθηκε στον ιερέα, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή μετά την επίθεση με βιτριόλι σε Αρχιεπισκόπους στη Μονή Πετράκη. Ωστόσο άγνωστο παραμένει τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

Υπενθυμίζεται ότι στην ίδια πτέρυγα βρίσκονται, επίσης, ο Μένιος Φουρθιώτης αλλά και ο ελαιοχρωματιστής που έκλεψε τους πίνακες από την Εθνική Πινακοθήκη το 2012.

Έρχονται νέα στοιχεία για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι αυτή η εβδομάδα. Το πρώτο στοιχείο που αναμένεται να δοθεί στην ανακριτική αρχή είναι το αποτέλεσμα της πραγματογνωμοσύνης για το πότε βγήκε η κάρτα μνήμης από την κάμερα ασφαλείας. Πρόκειται για ένα στοιχείο που θα δώσει απάντηση και στο αν το έγκλημα ήταν προσχεδιασμένο ή όχι.

Γλυκά Νερά: Ψάχνουν στις τηλεφωνικές επαφές του πιλότου τις απαντήσεις

Επιπλέον θα αρχίσει νέος κύκλος μαρτυρικών καταθέσεων ενώ απαντήσεις θα δώσει το κινητό του πιλότου, το οποίο εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top