Γλυκά Νερά: Ψάχνουν στις τηλεφωνικές επαφές του πιλότου τις απαντήσεις

Στο μικροσκόπιο επικοινωνίες σε βάθος έξι μηνών

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

Το πραγματικό κίνητρο της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά αναζητούν οι αξιωματικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες. Κι αυτό γιατί δεν έχουν πειστεί ότι ο 33χρονος πιλότος σκότωσε τη σύζυγό του εν βρασμώ ψυχής, αλλά κρύβεται κάτι άλλο πιο μεγάλο που δεν ομολογεί. 

Για τον λόγο αυτό εκτιμούν πως οι τηλεφωνικές του επαφές και μάλιστα σε βάθος μερικών μηνών θα αποκαλύψουν το μυστικό του και θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου. 

Γλυκά Νερά: Ερωτήματα για τις συναντήσεις του πιλότου πριν τη δολοφονία

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Real News οι δικαστικές και οι αστυνομικές αρχές αναμένουν με ενδιαφέρον τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν για να διαπιστώσουν τις επαφές του, αλλά και τις κλήσεις του προς συγκεκριμένα πρόσωπα. 

Η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έχει ζητηθεί να καλύπτει ένα διάστημα έξι μηνών πριν από τη δολοφονία της 20χρονης. Όταν οι αξιωματικοί πάρουν στα χέρια τους αυτά τα στοιχεία θα βάλουν στο μικροσκόπιο τις μη επαρκώς δικαιολογημένες επαφές, τα μηνύματα, αλλά και τις τηλεφωνικές κλήσεις του 33χρονου. 

Γλυκά Νερά: Τρίτο πρόσωπο στο «κάδρο» των Αρχών - Τι απαντά η 40χρονη

Οι αρχές δεν έχουν πειστεί ότι ο σύζυγος της Καρολάιν θα μπορούσε να σκηνοθετήσει με λεπτομέρειες τη δήθεν ληστεία μέσα σε δύο ώρες από τη δολοφονία της, ενώ υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που δε δένουν με την ομολογία του πιλότου, όπως το γεγονός ότι απενεργοποίησε το σύστημα εσωτερικής κάμερας λίγες ώρες πριν το έγκλημα, κάτι που δείχνει προμελέτη. 

Επίσης στα χέρια των αξιωματικών θα έρθουν στοιχεία που έχουν ζητηθεί και από την εταιρεία, όπου εργαζόταν ο 33χρονος. Έτσι θα μάθουν τα ταξίδια που πραγματοποιούσε με το ελικόπτερο και από εκεί ίσως προκύψουν «περίεργες» επαφές που ενδέχεται να έπαιξαν σημαντικό ρόλο στις μετέπειτα ενέργειες του καθ’ ομολογίαν δράστη.

Γλυκά Νερά: «Οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν το μυστικό του πιλότου»

Τέλος οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές φαίνονται πεπεισμένες πως το πραγματικό κίνητρο του εγκλήματος και όχι αυτό που παρουσίασε στην ομολογία του ο δράστης «ωρίμασε» σε βάθος χρόνου έξη μηνών και γι’ αυτό όλες οι κινήσεις τους έχουν να κάνουν με αυτή την περίοδο, που ίσως να κρύβει και το θανάσιμο μυστικό του εγκλήματος. 

Εκκρεμεί τέλος και η άρση του απορρήτου των τραπεζικών του λογαριασμών και η διασταύρωση των στοιχείων που είχε δώσει για το δάνειο που είχε πάρει από την τράπεζα. 

Γλυκά Νερά έγκλημα: Τα βρήκε σκούρα στη φυλακή ο 33χρονος

Την ίδια ώρα, πληροφορίες που επικαλείται η εφημερίδα αναφέρουν πως πλέον ο 33χρονος δεν περνά τόσο καλά μέσα στη φυλακή. Ενώ την αρχή έδειχνε άνετος, φιλικός με όλους και ιδιαίτερα ομιλητικός, εδώ και λίγες μέρες η συμπεριφορά του έχει αλλάξει. 

Γλυκά Νερά: «Είναι δειλός. Περίμενε να κοιμηθεί για να τη σκοτώσει»

Η εργασία που του ανατέθηκε είναι ο καθαρισμός των κοινόχρηστων χώρων της πτέρυγας ΣΤ΄ του Κορυδαλλού, κάτι στο οποίο δεν ήταν μαθημένος και φέρεται να τον ζορίζει. 

Επίσης φέρεται να έχει συνειδητοποιήσει πλέον πως η κοινή γνώμη τον αντιμετωπίζει σαν στυγνό εγκληματία, κάτι που έχει επιβαρύνει την ψυχολογία του. Επιμένει τέλος στους συγκατούμενούς του να λέει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος της Καρολάιν και πως τρίτοι την σκότωσαν για οικονομικές διαφορές που είχαν μαζί του. 

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν ανακάλυψε παράνομες δραστηριότητες του 33χρονου»

Φέρεται μάλιστα να προτίθεται να αλλάξει την κατάθεσή του, ώστε να προβεί στη σχετική αποκάλυψη. Αυτό πάντως το διαψεύδει ο συνήγορός του, Αλέξανδρος Παπαϊωάννου, ο οποίος αποκλείει το ενδεχόμενο να αλλάξει ο πελάτης του την αρχική του ομολογία.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top