Γλυκά Νερά: «Δεν σκότωσα εγώ την Καρολάιν»

Επιμένει ο πιλότος ότι τη δολοφόνησαν τρίτοι για οικονομικούς λόγους

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

Στο σενάριο ότι κάποιοι μπήκαν στο σπίτι του στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν τη σύζυγό του επιμένει μέσα στις φυλακές ο 33χρονος πιλότος, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος έχει ομολογήσει πως σκότωσε τη μητέρα της κόρης του. 

Γλυκά Νερά: Ερωτήματα για τις συναντήσεις του πιλότου πριν τη δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης Βασίλης Λαμπρόπουλος στο Mega, o πιλότος συνεχίζει να διαρρέει μέσα στη φυλακή το σενάριο πως άγνωστοι μπήκαν μέσα στο σπίτι τους και σκότωσαν την Καρολάιν λόγω οικονομικών διαφορών που είχαν μαζί του από κάποια παράνομη δραστηριότητα. 

Ωστόσο, από την οικογένεια της 20χρονης ξεκαθαρίζουν ότι μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν αποκαλύψεις όσον αφορά στο πραγματικό κίνητρο πίσω από τη δολοφονία του παιδιού τους. 

Γλυκά Νερά: Τρίτο πρόσωπο στο «κάδρο» των Αρχών - Τι απαντά η 40χρονη

Υποστηρίζουν επίσης ότι έχουν συγκεντρώσει πληροφορίες για επαφές του 33χρονου με μια 40χρονη από το ευρύτερο επαγγελματικό του περιβάλλον, που πιθανόν να έχει παίξει ρόλο στη δολοφονία της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: «Οι γονείς της Καρολάιν ξέρουν το μυστικό του πιλότου»

Πάντως ο αστυνομικός συντάκτης τόνισε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον νομικό εκπρόσωπο της 40χρονης, η ίδια αρνείται κατηγορηματικά οποιαδήποτε ανάμειξη στη δολοφονία. 

Γλυκά Νερά: «Είναι δειλός. Περίμενε να κοιμηθεί για να τη σκοτώσει»

Τις επόμενες μέρες επίσης επανενεργοποιείται η έρευνα για την υπόθεση, με καταθέσεις μαρτύρων, μεταξύ αυτών και της συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top