Γλυκά Νερά: «Είναι δειλός. Περίμενε να κοιμηθεί για να τη σκοτώσει»

Τι δηλωσε ο πατέρας της Καρολάιν για τον πιλότο

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

Δικαιοσύνη και ισόβια στον δολοφόνο της κόρης του ζήτησε με δηλώσεις του, ο πατέρας της ΚαρολάινΧαρακτήρισε «δειλό» τον 33χρονο πιλότο, γιατί «σκότωσε την Καρολάιν ενώ κοιμόταν», ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο ο καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνος των Γλυκών Νερών να εμπλεκόταν σε παράνομες ενέργειες, κάτι για το οποίο θα αντιδρούσε σίγουρα η κόρη του, αν το ήξερε.

Γλυκά Νερά: «Δεν τον μετέφεραν με ελικόπτερο γιατί είναι ικανός για όλα»

«Αυτό που τον κάνει χειρότερο, κατά τη γνώμη μου, είναι ότι ήταν τόσο δειλός. Τη σκότωσε ενώ κοιμόταν. Σκότωσε ένα άτομο και νωρίτερα είχε βγάλει τις κάρτες μνήμης από τις κάμερες ασφαλείας, άρα ήξερε τι θα κάνει. Και περίμενε δύο ώρες μέχρι να κοιμηθεί και μετά τη σκότωσε», είπε μιλώντας στο Μega. 

Φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού στην Πορτογαλία

Φωτογραφία από τον γάμο του ζευγαριού στην Πορτογαλία

O Nτέιβιντ Κράουτς αναφέρθηκε και στα βρετανικά δημοσιεύματα που λένε ότι ο πιλότος εμπλεκόταν σε παράνομες δραστηριότητες. «Η κόρη μου ήταν ένα πολύ έξυπνο κορίτσι και πολύ ειλικρινής. Δε θα συμπαραστεκόταν σε τίποτα παράνομο. Εάν μάθαινε κάτι θα το είχε αναφέρει. Και νομίζω ότι ίσως αυτό σκόπευε να κάνει. Δυστυχώς δολοφονήθηκε ενώ κοιμόταν», επισήμανε στο Mega.

Γλυκά Νερά: Για πρώτη φορά ο πατέρας της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία

Ο πατέρας της Καρολάιν μίλησε, χθες, αποκλειστικά και στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη ζωή της μικρής Λυδίας στην Αλόννησο. 

«Η αγαπημένη μου εγγονή περνάει πολύ όμορφα τώρα. Περπατάει σε όλο το σπίτι εδώ στην Αλόννησο. Μπορείς να πεις ότι εγώ και η Σούζαν είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη μικρή Λυδία. Και η Λυδία το απολαμβάνει που βρίσκεται εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Καρολάιν. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top