Γλυκά Νερά: «Δεν τον μετέφεραν με ελικόπτερο γιατί είναι ικανός για όλα»

«Ο πιλότος είναι επικίνδυνος» αναφέρει η βρετανική Sun

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7

«Επικίνδυνο άνθρωπο» χαρακτηρίζει τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της Καρολάιν, η βρετανική εφημερίδα Sun στο αποκλειστικό της ρεπορτάζ για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Ανατροπή με σενάριο που δημοσιεύει η Daily Mail

Η βρετανική εφημερίδα επικαλείται αστυνομική πηγή για τη μυστική επιχείρηση μεταφοράς του 33χρονου πιλότου από την Αλόννησο στη Σκιάθο κι από εκεί στην Αθήνα, λίγο πριν τελικά ο ίδιος ομολογήσει ότι έπνιξε την Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν ανακάλυψε παράνομες δραστηριότητες του 33χρονου»

Σύμφωνα με τη «Sun», οι αστυνομικοί που οργάνωσαν την επιχείρηση μεταφοράς «με κάθε λεπτομέρεια» γνώριζαν ότι είχαν να κάνουν με έναν «επικίνδυνο άνθρωπο». Οι αστυνομικοί δεν ήθελαν να πάρουν το ρίσκο και να μεταφέρουν τον πιλότο με το ελικόπτερο της αστυνομίας, καθώς όπως ανέφερε η αστυνομική πηγή, τον θεωρούσαν ικανό για όλα.

Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

Το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Sun για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά

«Είχαμε σχεδιάσει την επιχείρηση με κάθε λεπτομέρεια. Δε θα παίρναμε κανένα ρίσκο. Η σχέση μας είχε αναπτυχθεί και γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν επικίνδυνο άνθρωπο που ήταν ικανός για τα πάντα» είπε η πηγή που επικαλείται η Sun.

Γλυκά Νερά: «O πιλότος χαμογελούσε λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο»

Ο καπετάνιος που μετέφερε τον καθ’ ομολογίαν δράστη μαζί με τους αστυνομικούς από την Αλόννησο στη Σκιάθο μίλησε για έναν άνθρωπο που χαμογελούσε λίγα λεπτά μετά το μνημόσυνο της γυναίκας του, ενώ φερόταν να αντιμετώπιζε τη μεταφορά του «σαν να πήγαινε κρουαζιέρα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top