Γλυκά Νερά: Για πρώτη φορά ο πατέρας της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία

«Η αγαπημένη μου εγγονή περνάει πολύ όμορφα τώρα στην Αλόννησο»

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Στην αγκαλιά των γονιών της Καρολάιν στο σπίτι τους στην Αλόννησο βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες η μικρή Λυδία. Την προσωρινή επιμέλεια της κόρης του ζευγαριού, της οποίας η ζωή άλλαξε στις 11 Μαΐου, μετά το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έχει αναλάβει η οικογένεια της άτυχης 20χρονης, με εισαγγελική απόφαση. 

Η 20χρονη Καρολάιν με τη μικρή Λυδία

Η 20χρονη Καρολάιν με τη μικρή Λυδία

Γλυκά Νερά: Η πρώτη μέρα της μικρής Λυδίας στο πατρικό σπίτι της Καρολάιν

Ο πατέρας της Καρολάιν, βρετανικής καταγωγής, μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Είναι η πρώτη φορά που μιλά σε ελληνικό μέσο και περιγράφει τις μέρες του στο νησί με την εγγονή του. 

Γλυκά Νερά: Πώς αντέδρασε ο πιλότος όταν έμαθε για την επιμέλεια της Λυδίας

«Η αγαπημένη μου εγγονή περνάει πολύ όμορφα τώρα. Περπατάει σε όλο το σπίτι εδώ στην Αλόννησο. Μπορείς να πεις ότι εγώ και η Σούζαν είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη μικρή Λυδία. Και η Λυδία το απολαμβάνει που βρίσκεται εδώ» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας της Καρολάιν. 

Φωτογραφία από τον γάμο της Καρολάιν με την καθ'ομολογίαν δολοφόνο της

Φωτογραφία από τον γάμο της Καρολάιν με την καθ'ομολογίαν δολοφόνο της

Πατέρας Καρολάιν: Η οργή του όταν έμαθε ότι ο πιλότος είχε σκοτώσει την κόρη του 

Η οργή, ο θυμός και η θλίψη για τους γονείς της Καρολάιν ξεχείλισαν όταν έμαθαν ότι ο άντρας της ήταν αυτός που είχε κόψει το νήμα της ζωής της κόρης τους.

Γλυκά Νερά: Συγκλονίζει ο πατέρας της Καρολάιν - Ο όρκος για τη Λυδία

Ο κ. Ντέιβιντ είχε δηλώσει στη βρετανική εφημερίδα Sun, ότι αν ήξερε νωρίτερα τι είχε κάνει στο παιδί του «θα τίναζα στον αέρα το κεφάλι του». 

Γλυκά Νερά: Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν - «Θα του τίναζα το κεφάλι»

«Δε θα ξεχάσω ποτέ πώς ένιωσα. Ήταν σαν ένα παγωμένο χέρι να μου ξεριζώνει την καρδιά. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου» είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τη στιγμή που έμαθαν από έναν γείτονά τους στο νησί, ότι ο γαμπρός τους ήταν εκείνος που είχε σκοτώσει την Καρολάιν.

Το στιγμιότυπο που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα: Ο πιλότος αγκαλιάζει τη μητέρα της Καρολάιν στο 40ήμερο μνημόσυνο, λίγες ώρες προτού ομολογήσει ότι αυτός την είχε σκοτώσει

Το στιγμιότυπο που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα: Ο πιλότος αγκαλιάζει τη μητέρα της Καρολάιν στο 40ήμερο μνημόσυνο, λίγες ώρες προτού ομολογήσει ότι αυτός την είχε σκοτώσει

Γλυκά Νερά: Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Η Εισαγγελία Ανηλίκων αποφάσισε, έχοντας ως γνώμονα τη διασφάλιση της ομαλής σωματικής και ψυχικής διάπλασης του παιδιού, να δοθεί η προσωρινή επιμέλεια της μικρής Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν, στις 28 Ιουνίου.

Γλυκά Νερά: «Εάν χάσω και το εγγόνι μου, θα είναι η χαριστική βολή»

Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια του καθ΄ ομολογίαν συζυγοκτόνου είχε ζητήσει να υπάρξει συνεπιμέλεια για το ενός έτους κοριτσάκι, έτσι ώστε να μεγαλώνει έξι μήνες στην Αλόννησο κι έξι μήνες στην Αθήνα. Βάσει της εισαγγελικής διάταξης, η οικογένεια του πιλότου θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό πέντε ημέρες τον μήνα από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι στην Αλόννησο και μόνο.

Από τον 33χρονο πατέρα της Λυδίας, ήδη κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού για τη δολοφονία της Καρολάιν, αφαιρέθηκε προσωρινά και η γονική μέριμνα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top