Γλυκά Νερά: Η πρώτη μέρα της μικρής Λυδίας στο πατρικό σπίτι της Καρολάιν

Το αίτημα της οικογένειας μετά την άφιξη στην Αλόννησο

Μια μεγάλη αγκαλιά «άνοιξαν» οι κάτοικοι της Αλοννήσου για να υποδεχτούν τη μητέρα της άτυχης Καρολάιν, Σούζαν, και την εγγονή της κατά την άφιξή τους στο νησί. Υπενθυμίζεται ότι η οικογένεια έλαβε την επιμέλεια της μικρής Λυδίας και επέστρεψαν όλοι μαζί στο νησί την Τρίτη.

Γλυκά Νερά: Στο σπίτι της Καρολάιν η μικρή Λυδία - Έφτασε στην Αλόννησο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Δήμητρας Τζιότζιου, κατά την άφιξη στο σπίτι το κοριτσάκι βρισκόταν μέσα στο πορτ-μπεμπέ καθώς κοιμόταν. Η μητέρα της Καρολάιν πήρε πολλά από τα πράγματα της Λυδίας -είδη πρώτης ανάγκης- ώστε να εξοπλίσουν το νέο της παιδικό δωμάτιο από δω και πέρα. 

Γιαγιά και εγγονή μένουν στο σπίτι και ξεκουράζονται. Αξίζει να σημειωθεί ότι κανείς δεν έχει επισκεφτεί την οικογένεια καθώς θέλουν να είναι διακριτικοί για να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα η μικρή Λυδία στο νέο της περιβάλλον.

Όσοι είδαν τη μικρή, υποστήριξαν ότι μοιάζει εκπληκτικά στη μητέρα της, Καρολάιν.

Τι ζητά η οικογένεια της Καρολάιν

Να αποχωρήσουν οι δημοσιογράφοι έξω από το σπίτι τους στην Αλόννησο ζητά η οικογένεια της άτυχης Καρολάιν που δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», αυτό που ζητά τώρα η οικογένεια είναι η αποχώρηση των καναλιών έξω από το σπίτι τους ώστε να μπορεί να επιστρέψει η ζωή τους σε μια «κανονικότητα» και να ζήσει η Λυδία σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον. 

Η οικογένεια φέρεται να είναι πολύ ενοχλημένη από την παρουσία των δημοσιογράφων έξω από το σπίτι ήδη από το μνημόσυνο της Καρολάιν και σκέφτεται ακόμα και να ακολουθήσει τη νομική οδό.

Στην οικογένεια της Καρολάιν η μικρή Λυδία

Το πρωί της Τρίτης η μητέρα του 33χρονου πιλότου μαζί με τον άλλον της γιο έφυγαν από το σπίτι τους στην Αγία Παρασκευή για να παραδώσουν το μωρό στην οικογένεια της Καρολάιν. 

Γλυκά Νερά: «Πρόβλημα που στη Λυδία βλέπουν την προέκταση της Καρολάιν»

Η συνάντηση έγινε σε ουδέτερο χώρο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε έντονη συγκίνηση με τις δύο γιαγιάδες να κλαίνε. 

Η απόφαση της Εισαγγελέως ορίζει ότι η οικογένεια του καθ' ομολογίαν συζυγοκτόνου θα μπορεί να βλέπει τη μικρή Λυδία πέντε μέρες κάθε μήνα στο νησί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top