Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πιλότου

Μάρτυρες «κλειδιά» καλούνται για νέες καταθέσεις

Γλυκά Νερά

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον 33χρονο συζυγοκτόνο των Γλυκών Νερών, αφού μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται στοιχεία που σύμφωνα με πληροφορίες θα δείξουν τα ακριβή κίνητρά του για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν.

Στο «μικροσκόπιο» των αρχών έχουν μπει το κινητό τηλέφωνο, οι τραπεζικοί λογαριασμοί αλλά και τα ταξίδια του πιλότου, καθώς από τα αποτελέσματα της άρσης απορρήτου αναμένονται πληροφορίες που ενδέχεται να ρίξουν «φως» στα κίνητρα της δολοφονίας.

Γλυκά Νερά: Οι επαφές και τα ταξίδια του πιλότου «δείχνουν» τα κίνητρά του

Σήμερα Πέμπτη 15 Ιουλίου, σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας που έχει αναλάβει την υπόθεση θα έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα της άρσης του τραπεζικού λογαριασμού του 33χρονου. Αυτό γίνεται προκειμένου να δει τις κινήσεις των χρημάτων που έχουν γίνει σε όλες τις τράπεζες που είχε καταθέσεις ο πιλότος, γιατί η οικογένεια της Καρολάιν δεν πείθεται ότι το κινητό του είναι αυτό που επικαλείται εκείνος.

Γλυκά Νερά

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο του πιλότου, οι νέες καταθέσεις και τα τηλεφωνήματα

Τέλος, θα διερευνηθούν διεξοδικά τεχνικά ζητήματα για τον χρόνο αφαίρεσης της κάρτας μνήμης από την κάμερα του σπιτιού κι άλλα, προκειμένου να καταδειχθεί αν υπήρχε χωρίς αμφιβολία, προεργασία της δολοφονικής επίθεσης με θύμα την άτυχη 20χρονη.

Γλυκά Νερά Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Ανοίγει νέος κύκλος καταθέσεων - Ποιοι είναι οι μάρτυρες «κλειδιά»

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται νέος κύκλος καταθέσεων από μάρτυρες «κλειδιά». Σύμφωνα με πληροφορίες, από τους πρώτους που θα κληθούν να καταθέσουν είναι η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν που έκανε συνεδρίες στην ίδια και τον άνδρα της, αλλά και ένας αριθμός συγγενών και γνωστών του πιλότου.

Γλυκά Νερά: Ερωτήματα για τις συναντήσεις του πιλότου πριν τη δολοφονία

Γλυκά Νέρα

Επίσης, φέρεται ότι καταθέσεις θα δώσουν στις αρμόδιες αρχές και ορισμένα άτομα με τα οποία ο 33χρονος είχε συνομιλίες τους τελευταίους μήνες πριν τη δολοφονία της γυναίκας του, καθώς και επαφές του που ενδέχεται να γνωρίζουν λεπτομέρειες για τις οικονομικές συναλλαγές του ζευγαριού.

Τέλος, στο «επίκεντρο» της έρευνας φέρεται να βρίσκεται και μια 40χρονη γυναίκα από το ευρύτερο επαγγελματικό περιβάλλον του πιλότου, με την οποία διατηρούσε πολυετή γνωριμία. Η ίδια έχει δηλώσει μέσω του δικηγόρου της ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top