Πατέρας Καρολάιν: «Η μητέρα του πιλότου τηλεφωνεί κάθε μέρα για τη Λυδία»

«Είναι υπέροχο το γέλιο της όταν είναι με τη Σούζαν» λέει στη Daily Mail

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

H εγγονή τους, η μικρή Λυδία, είναι η μοναδική «σπίθα ελπίδας» για τους γονείς της Καρολάιν μετά τη δολοφονία της κόρης τους από τον σύζυγό της στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου.

Γλυκά Νερά: Για πρώτη φορά ο πατέρας της Καρολάιν για τη μικρή Λυδία

Την προσωρινή επιμέλεια του ενός έτους κοριτσιού έχουν αναλάβει ο πατέρας και η μητέρα της άτυχης 20χρονης. Η μικρή Λυδία μεγαλώνει πλέον στην Αλόννησο, στο νησί όπου μεγάλωσε και η μαμά της. Αποκοιμιέται στο κρεβάτι της Καρολάιν κάποιες φορές, χαζεύει τις αφίσες του αγαπημένου συγκροτήματος της μαμάς της, ενώ έκανε και το πρώτο της μπάνιο στη θάλασσα που είναι δίπλα στο σπίτι τους στην Αλόννησο.

Γλυκά Νερά: Η πρώτη μέρα της μικρής Λυδίας στο πατρικό σπίτι της Καρολάιν

«Η αλληλεπίδραση της Σούζαν με τη Λυδία είναι καταπληκτική», λέει ο David Crouch, μιλώντας σε νέα του συνέντευξη στη Daily Mail. «Τη μεταχειρίζεται ακριβώς όπως αντιμετώπιζε την Καρολάιν όταν ήταν μωρό. Παίζει μαζί της συνεχώς όταν ξυπνά και είναι σε εγρήγορση για τον παραμικρό ήχο όταν κοιμάται το μωρό» περιγράφει ο πατέρας της Καρολάιν.

H Καρολάιν με την κόρη της

H Καρολάιν με την κόρη της

«Ξυπνάμε στις 6.30 π.μ., έτσι ώστε η Σούζαν να μπορεί να επισκεφθεί τον τάφο της Κάρολαιν και να επιστρέψει για να προετοιμάσει το πρωινό της Λυδίας. Είναι υπέροχο όταν ακούγεται το γέλιο της μικρής όταν είναι μαζί» προσθέτει ο 78χρονος συνταξιούχος μηχανικός. 

Η παρουσία της Λυδίας στο σπίτι είναι μια παρηγοριά σε αυτή την τραγική υπόθεση, λέει ο πατέρας της Καρολάιν, εκφράζοντας παράλληλα την ανησυχία του για το μέλλον. 

«Δεν είμαι νεαρός και είμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην μπορώ να φροντίσω τη Λυδία τα χρόνια που μπορεί να χρειαστεί τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος τώρα είναι να δώσω την καλύτερη ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου» ανέφερε. Έχοντας κατά νου το μέλλον της μικρής Λυδίας, απευθύνει έκκληση στους αναγνώστες Daily Mail να βοηθήσουν στη δημιουργία ενός ταμείου για τη φροντίδα της, όταν οι παππούδες της δε θα είναι πλέον στη ζωή. Το βρετανικό μέσο ενημέρωσης σημειώνει ότι οι γονείς της Καρολάιν δεν έχουν ζητήσει χρήματα γι’ αυτή τη συνέντευξη. 

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν θα γιόρταζε στις 12 Ιουλίου τα γενέθλιά της

Ο κ. David Crouch εξομολογήθηκε ότι η μέρα των γενεθλίων της Καρολάιν ήταν πολύ δύσκολη. Ήπιε μερικές γουλιές από ένα εξαιρετικό ουίσκι που του είχε κάνει δώρο η κόρη του τον περασμένο Δεκέμβριο και περιπλανιόταν σε αναμνήσεις. Η μητέρας της Καρολάιν, Σούζαν, είναι βυθισμένη στη θλίψη για τον χαμό της κόρης της. Δεν παρακολουθεί τις ειδήσεις και η ζωή της πλέον περιστρέφεται γύρω από τη Λυδία, η οποία έχει γίνει το επίκεντρο και ο σκοπός της ύπαρξής της.

H Καρολάιν αγκαλιά με τη μικρή Λυδία

H Καρολάιν αγκαλιά με τη μικρή Λυδία

Ο πατέρας της Καρολάιν παρατηρεί από απόσταση καθώς η Σούζαν ασχολείται με τη φροντίδα της μικρής Λυδίας και καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η εγγονή του έχει προσαρμοστεί αρκετά καλά στη νέα της καθημερινότητα.

Πατέρας Καρολάιν: Η μητέρα του πιλότου τηλεφωνεί κάθε μέρα

Ο David Crouch κάνει αναφορά και στους γονείς του πιλότου, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε την κόρη του. Γνωρίζει ότι οι γονείς του είναι αθώοι και παρόλο που ο ίδιος και η Σούζαν ζητούν την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, συμφωνεί ότι το μωρό χρειάζεται «όλη την αγάπη που μπορεί να πάρει». « Έχουμε καλή σχέση με τους γονείς του, ιδιαίτερα με τη μητέρα του», λέει στη Daily Mail. 

Γλυκά Νερά: «Είναι δειλός. Περίμενε να κοιμηθεί για να τη σκοτώσει»

«Τηλεφωνεί σχεδόν κάθε μέρα και ρωτάει για τη Λυδία και φυσικά μπορεί να την επισκέπτεται όποτε το επιλέξει» σημειώνει, προσθέτοντας ότι η γυναίκα «φέρεται να υποφέρει για τις αμαρτίες του γιου της».

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο του πιλότου, οι νέες καταθέσεις και τα τηλεφωνήματα

Όσον αφορά στο κίνητρο του συζυγοκτόνου, ο πατέρας της Καρολάιν τονίζει: «Δε θέλω να υποθέσω τι κίνητρο είχε. Αυτό θα το βρει η αστυνομία. Θέλω μόνο Δικαιοσύνη για την όμορφη κόρη μου που έχασε τη ζωή της με μια τόσο δειλή πράξη».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top