Γλυκά Νερά: Οι μαρτυρίες τριών γυναικών για το παρελθόν του πιλότου

Τι έδειξαν οι επαφές και τα κινητά τηλέφωνα του δολοφόνου της Καρολάιν

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

Συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον οι έρευνες για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τις αρχές να προσπαθούν να διαλευκάνουν τα κίνητρα του 33χρονου καθ’ ομολογίαν συζυγοκτόνου που αφαίρεσε με τα ίδια του τα χέρια τη ζωή της 20χρονης Καρολάιν πριν από δυόμιση περίπου μήνες.

Γλυκά Νερά: Στον εισαγγελέα οι τραπεζικοί λογαριασμοί του πιλότου

Το τελευταίο διάστημα το κινητό και οι επαφές του πιλότου είχαν μπει στο «μικροσκόπιο» των αρμόδιων οργάνων προκειμένου να εντοπιστούν πιθανά στοιχεία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εφημερίδας Real News, οι ερευνητές κατάφεραν μέσω εργαστηριακών ευρημάτων από τα κινητά τηλέφωνα και τα διαδικτυακά προφίλ του συζυγοκτόνου να εντοπίσουν τρεις γυναίκες, με τις οποίες ο 33χρονος φέρεται να είχε στενή σχέση στο παρελθόν.

Γλυκά Νερά

Οι αρχές ήρθαν σε επαφή και με τις τρεις γυναίκες προκειμένου να προσδιορίσουν τι σχέση είχαν με τον δολοφόνο της Καρολάιν και να διαπιστώσουν αν αυτές επηρέασαν τον γάμο του με την 20χρονη.

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο του πιλότου, οι νέες καταθέσεις και τα τηλεφωνήματα

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν καμία σχέση με τη συζυγοκτονία, αφού οι τρεις αυτές γυναίκες είχαν σταματήσει να έχουν επαφές μαζί του εδώ και πολύ καιρό. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, προκύπτει ότι ο 33χρονος είχε διαγράψει τους τηλεφωνικούς αριθμούς εδώ και καιρό και είχε σβήσει τα μηνύματα που αντάλλασσαν σε διαδικτυακές εφαρμογές επικοινωνίας.

Γλυκά Νερά - πιλότος

Οι αστυνομικοί δε χρειάστηκε να λάβουν καταθέσεις από τα τρία αυτά πρόσωπα, καθώς διαπιστώθηκε ότι δε σχετίζονται με το έγκλημα. Ωστόσο, μετά από επαφή που είχαν οι ερευνητές μαζί τους, φέρεται να προέκυψαν πολύτιμα στοιχεία για τον χαρακτήρα και τη νοοτροπία του 33χρονου που ενδέχεται να βοηθήσουν ώστε να αποκαλυφθεί το πραγματικό κίνητρό του.

Γλυκά Νερά: Οι επαφές και τα ταξίδια του πιλότου «δείχνουν» τα κίνητρά του

Γλυκά Νερά έγκλημα

Γλυκά Νερά: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας της Καρολάιν

Την καρδιά του για άλλη μια φορά άνοιξε ο πατέρας της Καρολάιν στη βρετανική Daily Mail. Αναφέρθηκε με τρυφερά λόγια στην εγγονή του Λυδία, καθώς έχει πλέον την προσωρινή επιμέλειά της μαζί με τη γιαγιά της ενώ μίλησε και για τη σχέση τους με την οικογένεια του πιλότου.

Γλυκά Νερά - Καρολάιν

Ο 78χρονος επεσήμανε τις αλλαγές που έχει φέρει στη ζωή τους το ενός έτους κοριτσάκι, τη σχέση που έχει αναπτύξει με τη γιαγιά του, την επικοινωνία που διατηρούν με τη μητέρα του 33χρονου δολοφόνου του παιδιού του και τις στιγμές που ακολούθησαν, όταν έμαθαν για τη δολοφονία της κόρης τους.

Η παρουσία της Λυδίας στο σπίτι είναι μια παρηγοριά σε αυτή την τραγική υπόθεση.

«Δεν είμαι νεαρός και είμαστε θνητοί. Έχω μια βαθιά ανησυχία ότι μπορεί να μην μπορώ να φροντίσω τη Λυδία τα χρόνια που μπορεί να χρειαστεί τη μεγαλύτερη υποστήριξη. Ο μοναδικός μου στόχος τώρα είναι να δώσω την καλύτερη ζωή στο παιδί της υπέροχης κόρης μου» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Γλυκά Νερά - μωρό Καρολάιν

Όσον αφορά τη σχέση του με τους γονείς του πιλότου, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι γνωρίζει πως οι γονείς του είναι αθώοι και παρόλο που ο ίδιος και η γυναίκα του η Σούζαν ζητούν την αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας, συμφωνεί ότι το μωρό χρειάζεται όλη την αγάπη που μπορεί να πάρει». «Έχουμε καλή σχέση με τους γονείς του, ιδιαίτερα με τη μητέρα του»,  είπε χαρακτηριστικά. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top