Γλυκά Νερά: «Η Καρολάιν υποψιαζόταν ότι ο πιλότος την απατούσε»

Πίστευε ότι o 33χρονος έχει επιστρέψει σε παλιά του σχέση

Όσα είπε ο πατέρας της Καρολάιν αποκλειστικά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στις 5/7/21

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της. 

Καρολάιν και πιλοτος

Η Καρολάιν και ο σύζυγός της την ημέρα του γάμου τους

Λεπτομέρειες από τη μυστική κατάθεση που έδωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας, η οποία παρακολουθούσε το ζευγάρι διέρρευσαν στη δημοσιότητα και αποκαλύπτουν ότι η Καρολάιν πίστευε πως ο 33χρονος σύζυγός της την απατούσε. 

Γλυκά Νερά: Η δουλειά του πιλότου τις Κυριακές και οι «απειλές»

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, η σύμβουλος ψυχικής υγείας κατέθεσε επί 14 ώρες και περιέγραψε αναλυτικά όλες τις συνεδρίες που είχε με την 20χρονη. Τα στοιχεία μάλιστα που έδωσε αναμένεται να ανοίξουν νέο κύκλο δικαστικών ερευνών για τη στυγερή δολοφονία. 

Γλυκά Νερά Καρολάιν Μπάμπης

Η Καρολάιν πίστευε ότι ο 33χρονος την απατούσε με γυναίκες από το παρελθόν του

Η Καρολάιν φέρεται να είχε μιλήσει αναλυτικά για τη σχέση της με τον σύζυγό της. Είχε αναφέρει στη σύμβουλο ψυχικής υγείας ότι ήταν πολύ χειριστικός και είχε εκφράσει τις υποψίες της ότι ο πιλότος δεν ήταν πιστός στον γάμο τους. 

Γλυκά Νερά: Οι μαρτυρίες τριών γυναικών για το παρελθόν του πιλότου

Η μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε πως οι σχέσεις τους ζευγαριού ήταν τεταμένες και πως η Καρολάιν πίστευε ότι ο 33χρονος πιλότος είχε σχέσεις με άλλες γυναίκες που γνώριζε πριν από τον γάμο τους. 

Καρολάιν Μπάμπης

Η Καρολάιν είχε πει στη σύμβουλο ψυχικής υγείας ότι ήθελε να χωρίσει

«Δεν είχαν επαφές. Τον Ιανουάριο η Καρολάιν είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της ίσως επέστρεψε σε κάποια από τις γυναίκες που γνώριζε πριν το γάμο τους. Ήξερε ότι υπήρχαν δύο γυναίκες από την εργασία του με τις οποίες είχε σχέσεις πριν από αυτήν. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έλειπε το σπίτι και τις Κυριακές που δεν εργαζόταν», φέρεται να είπε μεταξύ άλλων η σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν ήθελε να φύγει από το σπίτι

Οι συνεδρίες της 20χρονης ξεκίνησαν τον περασμένο Νοέμβριο μετά από τηλεφώνημα του 33χρονου, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η σύζυγός του πάσχει από επιλόχειο κατάθλιψη. 

Γλυκά Νερά: Το κίνητρο του πιλότου, οι νέες καταθέσεις και τα τηλεφωνήματα

Η κοπέλα όμως από την πρώτη συνεδρία, όταν έμεινε μόνη με τη σύμβουλο άρχισε να της λέει ότι έχει σοβαρό πρόβλημα με τον πιλότο και ότι θέλει να φύγει από το σπίτι της. 

«Τον σιχαίνομαι, θέλω να χωρίσω»

Η Καρολάιν, σύμφωνα με όσα κατέθεσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας, δεν άντεχε τη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντί της. 

Γλυκά Νερά: Οι επαφές και τα ταξίδια του πιλότου «δείχνουν» τα κίνητρά του

«Ζούσε υπό τον απόλυτο έλεγχό του όλο το 24ωρο. Ήταν κλεισμένη μέσα στο σπίτι, δεν μπορούσε να πάει πουθενά χωρίς την άδειά του και όταν έπρεπε να βγει, καλούσε πάντα το ίδιο ταξί, το οποίο είχε ένας φίλος του», κατέθεσε

Της είχε περιγράψει επίσης έναν άνθρωπο αυταρχικό, ο οποίος – όπως είπε χαρακτηριστικά – την είχε κάτω από τον απόλυτο έλεγχό του και την είχε αποκόψει από όλους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top