Φολέγανδρος: Έχασαν τον δρόμο, «χάλασε η φάση» και τη σκότωσε

Σήμερα η κηδεία της Γαρυφαλλιάς - Ανήμερα της ονομαστικής της γιορτής

Όσα είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος της οικογένειας της 26χρονης που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο Αλέξης Κούγιας. (18/7)

Μια ασήμαντη αφορμή οδήγησε στην… «κακιά στιγμή» της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, όπως ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ο 30χρονος. «Χάλασε η φάση» φέρεται να τους είπε, λίγες ώρες μετά το στυγερό έγκλημα. 

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά Φολέγανδρος

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθ’ ομολογίαν δράστης φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως οι δυο τους καυγάδισαν γιατί έχασαν τον δρόμο! Συγκεκριμένα φέρεται να ισχυρίστηκε πως η 26χρονη δεν κοιτούσε το GPS, αλλά διάβαζε τα μηνύματά της στο κινητό τηλέφωνο κι έτσι πήραν λάθος δρόμο, με αποτέλεσμα ο 30χρονος να εκνευριστεί.

Αλέξης Κούγιας: Ο συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς μίλησε στο STAR

Από τα νεύρα του μάλιστα, βγήκε εκτός ορίου, έβγαλε από την πορεία του το αυτοκίνητο και το έριξε στα βράχια. 

Αυτοκίνητο Φολέγανδρος

Το αυτοκίνητο που έριξε στα βράχια ο 30χρονος στη Φολέγανδρο 

Η Γαρυφαλλιά έντρομη βγήκε από το αυτοκίνητο, που βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού και συνέχισαν να μαλώνουν. Ο δράστης την έσπρωξε, με αποτέλεσμα το κορίτσι να χτυπήσει στα αιχμηρά βράχια και να καταλήξει στη θάλασσα. Ο 30χρονος φέρεται να επέστρεψε στο όχημα, πήρε το σακίδιο πλάτης, όπου μέσα σε αυτό βρέθηκε η αστυνομική του ταυτότητα, κατέβηκε στη θάλασσα και προσέγγισε τη σύντροφό του. 

Φολέγανδρος: Στη Νάξο μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού o 30χρονος

Όπως κατέθεσε την είδε αναίσθητη, παρ’ όλ’ αυτά δεν προσπάθησε να τη βγάλει από το νερό και να προσπαθήσει να τη σώσει, αλλά αντίθετα έτρεξε να κρυφτεί για να γλιτώσει. Η ιατροδικαστική εξέταση τελικά έδειξε πως ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς οφείλεται σε πνιγμό και πως την ώρα που έπεσε στο νερό ήταν ζωντανή και θα μπορούσε να είχε σωθεί. 

Επί ένα 24ωρο κρυβόταν μέσα σε σπηλιές, έως ότου η παρατηρητικότητα μιας κατοίκου οδήγησε στη σύλληψή του. Η γυναίκα τον είδε στο σημείο να περιφέρεται, τον αναγνώρισε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούσαν στο νησί, καθώς η αστυνομία τον αναζητούσε και τότε ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. 

Φολέγανδρος έγκλημα: Η 26χρονη φοβόταν πως παρακολουθούσε το τηλέφωνό της

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα είχε κάποιους φόβους για τον 30χρονο. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από 10 μήνες, ενώ η σχέση τους είχε αναπτυχθεί πρόσφατα. Η ίδια δε συζητούσε πολύ για τον σύντροφό της με τους γονείς της και, όπως είπε η μητέρα της, το μόνο που γνώριζαν ήταν ότι είναι από καλή οικογένεια.

Φολέγανδρος: Ομολόγησε την ενοχή του ο 30χρονος

Ο πατέρας του 30χρονου είναι δάσκαλος στο επάγγελμα και η μητέρα νηπιαγωγός ενώ ο ίδιος έχει σπουδάσει πληροφορική.

Φολέγανδρος Γαρυφαλλιά

Η 26χρονη φοβόταν ότι ο 30χρονος παρακολουθούσε το κινητό της τηλέφωνο

Κάποια στιγμή η Γαρυφαλλιά είχε εκμυστηρευτεί στη μητέρα της τους φόβους της ότι ο 30χρονος παρακολουθεί το κινητό της τηλέφωνο. Την είχε ρωτήσει συγκεκριμένα αν ήταν δυνατόν να διαπιστώσει αν παρακολουθείται το κινητό της τηλέφωνο κι αν μπορούσε κάποιος να πληροφορείται το περιεχόμενο των μηνυμάτων της. Μετά από μια έρευνα που έκανε η μητέρα της διαπίστωσε και της απάντησε ότι αυτό είναι εφικτό.

Φολέγανδρος: Σήμερα η κηδεία της Γαρυφαλλιάς

Σήμερα το απόγευμα στο Βέλο Κορινθίας, τον τόπο που γεννήθηκε και μεγάλωσε, θα γίνει η κηδεία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς. 

Φολέγανδρος: «Ας είναι η Γαρυφαλλιά μου το τελευταίο θύμα ενός άνανδρου»

Ανήμερα της ονομαστικής της εορτής στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, συγγενείς και φίλοι θα τη συνοδεύσουν στην τελευταία της κατοικία με ένα τεράστιο «γιατί» να τους βασανίζει. 

26χρονη Φολέγανδρος

Η κηδεία της Γαρυφαλλιάς που πνίγηκε στη Φολέγανδρο θα γίνει σήμερα στο Βέλο Κορινθίας

Όλοι όσοι τη γνώριζαν μιλούν για μια εξαιρετική φαρμακοποιό, έναν καλοσυνάτο και γελαστό άνθρωπο, πρόθυμο να βοηθήσει με ευγένεια και σεβασμό στο συνάνθρωπό της. 

Φολέγανδρος: Στα χέρια των Αρχών ο 30χρονος φίλος της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Από την άλλη, ο 30χρονος, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και είναι προφυλακιστέος στη Νάξο πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top