Φολέγανδρος: Ομολόγησε την ενοχή του ο 30χρονος

Το ζευγάρι τσακωνόταν και την έσπρωξε στα βράχια, φέρεται να υποστήριξε

To ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου του Star για τον θάνατο της 26χρονης στη Φολέγανδρο

Ομολόγησε ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο. Φέρεται να υποστήριξε ότι το ζευγάρι τσακωνόταν τις τελευταίες μέρες, όπως και το μεσημέρι της Παρασκευής. Ο 30χρονος οδήγησε το αυτοκίνητο στη βραχώδη περιοχή. Η 26χρονη κοπέλα βγήκε έξω, την ακολούθηκε και την έσπρωξε. Η Γαρυφαλλιά χτύπησε σε βράχια και κατέληξε στο νερό. Στη συνέχεια, ο ίδιος βούτηξε να τη βοηθήσει, όπως είπε, αλλά κατάλαβε ότι ήταν αναίσθητη κι έφυγε.

Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα επιχειρηθεί εντός της ημέρας να μεταφερθεί στην Εισαγγελία Νάξου.

Φολέγανδρος: «Ας είναι η Γαρυφαλλιά μου το τελευταίο θύμα ενός άνανδρου»

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία από τη νεκροψία- νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης φαρμακοποιού προήλθε από πνιγμό. Στο σώμα της φέρεται να υπήρχαν τραύματα συμβατά με πτώση. Πιθανόν να έχασε τις αισθήσεις της όταν έπεσε στο νερό, είτε να μην μπορούσε να κολυμπήσει εξαιτίας των τραυμάτων της, με αποτέλεσμα να πνιγεί. 

Η άτυχη 26χρονη Γαρυφαλλιά που βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο

Η άτυχη 26χρονη Γαρυφαλλιά που βρέθηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο

Την υπόθεση θανάτου της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο είχε αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της αστυνομίας. Ο 30χρονος φίλος της άτυχης κοπέλας, ο οποίος αναζητούταν για πάνω από ένα 24ωρο στο νησί, εντοπίστηκε χθες το βράδυ και ανακρινόταν. Η ΕΛ.ΑΣ αντιμετώπιζε την υπόθεση ως εγκληματική ενέργεια, ενώ η σορός της κοπέλας έχει ήδη μεταφερθεί στην Αθήνα για τη διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Φολέγανδρος: Έγκλημα ο θάνατος της 26χρονης - Αναζητούν τον σύντροφό της

Ο 30χρονος εντοπίστηκε σε βράχια στη Λυγαριά, την ίδια περιοχή στη θάλασσα της οποίας βρέθηκε νεκρή η 26χρονη, το βράδυ του Σαββάτου. Όταν τον βρήκαν οι αστυνομικοί, φέρεται να τους πέταξε πέτρες, απειλώντας να βάλει τέλος στη ζωή του. Στο αστυνομικό τμήμα όπου μεταφέρθηκε, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς: «Ήταν η κακιά η ώρα» και πως «χάλασε η φάση», γελώντας αμήχανα.

Η Γαρυφαλιά από το Βέλο Κορινθίας είχε πάει για διακοπές με τον φίλο της στη Φολέγανδρο, κάνοντας ελεύθερο camping. Μάρτυρες είπαν ότι είδαν ένα αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σταματημένο σε βραχώδη περιοχή στη Λυγαριά.

Το βραχώδες σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο στην περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο

Το βραχώδες σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητο στην περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο

Μια κοπέλα είχε βγει από αυτό και αφού πήρε ένα σακίδιο από το πορτ παγκάζ κατευθύνθηκε προς τα βράχια. Αργότερα το μεσημέρι της Παρασκευής (16/7), ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα με τα ρούχα της στη θάλασσα. Έκτοτε αναζητούταν ο 30χρονος φίλος της. Οι αρχές μοίρασαν φωτογραφία του στους κατοίκους προκειμένου να τον εντοπίσουν. 

Φολέγανδρος: Στα χέρια των Αρχών ο 30χρονος φίλος της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος: Κάτοικος του νησιού αναγνώρισε τον φίλο της κοπέλας- Τι είπε η δήμαρχος

Η δήμαρχος της Φολεγάνδρου, Ευθαλία Παπαδοπούλου, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο σημείο όπου και συνελήφθη ο φίλος της Γαρυφαλλιάς από τους άντρες του λιμενικού. Όπως είπε, κάτοικος του νησιού που αναγνώρισε τον 30χρονο κι έτυχε να περνά από το σημείο ενημέρωσε τις αρχές κι έτσι εντοπίστηκε ο 30χρονος. 

Ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς

Ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς

«Δεχθήκαμε κάποιο τηλεφώνημα και η αστυνομία και εγώ από περαστική μόνιμη κάτοικο του νησιού, η οποία είπε ότι αναγνώρισε τον άνδρα που είχε δει στις φωτογραφίες. Πράγματι πήγε εκεί η αστυνομία και εντοπίστηκε ο νεαρός» είπε η δήμαρχος του νησιού στον ΣΚΑΪ.

Όσα είπε η δήμαρχος της Φολέγανδρου στον ΣΚΑΪ

Όσα είπε η δήμαρχος της Φολέγανδρου στον ΣΚΑΪ

Σημαντικό στοιχείο στην υπόθεση είναι τα ευρήματα στην περιοχή της Λυγαριάς. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, η αστυνομία βρήκε κηλίδες αίματος, ένα σκουλαρίκι και κομμένο το κολιέ της Γαρυφαλλιάς, με τις αρχές να εκτιμούν ότι όσα συνέβησαν στην κοπέλα έγιναν εκτός θάλασσας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top