Φολέγανδρος: Θρίλερ με τον θάνατο νεαρής- Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Φορούσε τα ρούχα της- Τι είπαν μάρτυρες που την είχαν δει νωρίτερα

Φολέγανδρος

Θρίλερ με τον θάνατο νεαρής γυναίκας, η οποία ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα στη Φολέγανδρο, αργά το μεσημέρι της Παρασκευής 16 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cyclades Voice, πρόκειται για 22χρονη -μάλλον Ελληνίδα- που εντοπίστηκε στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς. Όπως αναφέρει το ίδιο μέσο, μάρτυρες είχαν δει νωρίτερα τη νεαρή να οδηγεί αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο. Το αυτοκίνητο, για άγνωστο λόγο, παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, πάνω σε βραχώδες σημείο.

Τότε, η κοπέλα βγήκε από τη θέση της οδηγού, πήρε από το πορτ-μπαγκάζ ένα σακίδιο, το φόρεσε στην πλάτη και κατευθύνθηκε προς τη βραχώδη περιοχή.

Αργότερα, ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή ότι εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα με τα ρούχα της στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς, που είναι στα βόρεια του νησιού. Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα. Από γιατρό διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή.

Η σορός της μεταφέρθηκε με το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» σε νοσοκομείο της Αθήνας προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου της.

πηγή: Cyclades Voice
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top