Φολέγανδρος: Στα χέρια των Αρχών ο 30χρονος φίλος της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Πετούσε πέτρες στην αστυνομία - Απειλούσε να βάλει τέλος στη ζωή του!

Δείτε βίντεο από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR λίγο πριν τον εντοπισμό του 30χρονου άντρα

Ο 30χρονος φίλος της με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί και ο οποίος αγνοούνταν μετά το θάνατο της 26χρονη Γαρυφαλλιάς και για περισσότερες από 24 ώρες, εντοπίστηκε γύρω στις 9 το βράδυ και πλέον βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Φολέγανδρος: Έγκλημα ο θάνατος της 26χρονης - Αναζητούν τον σύντροφό της

Ο 30χρονος εντοπίστηκε σε βράχια στη Λυγαριά, την ίδια περιοχή στη θάλασσα της οποίας βρέθηκε χθες το απόγευμα νεκρή η 26χρονη κοπέλα. Μάλιστα, πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς ενώ απειλούσε να αυτοκτονήσει.

Αυτή τη στιγμή ο νεαρός άντρας έχει μεταφερθεί στο αστυνομικό τμήμα του νησιού και έχει γίνει προσαγωγή του. Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς για τον θάνατο της φίλης: «Χάλασε η φάση», ενώ γελούσε από αμηχανία.

Ο 30χρονος τώρα θα κληθεί να δώσει απαντήσεις για το θάνατο της 26χρονης. Την υπόθεση έχει αναλάβει το τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΕΛ.ΑΣ.

Φολέγανδρος: Θρίλερ με τον θάνατο νεαρής- Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Φολέγανδρος: Ο... άφαντος 30χρονος έχει τις απαντήσεις

Η 26χρονη Γαρυφαλλιά βρέθηκε νεκρή χθες το απόγευμα σε θαλάσσια περιοχή της Φολεγάνδρου, ενώ το αυτοκίνητο του ζευγαριού εντοπίστηκε σε βραχώδη περιοχή. Ο 30χρονος φίλος της νεαρής, με τον οποίο παραθέριζαν μαζί από την περασμένη Τρίτη στο νησί κάνοντας ελεύθερο κάμπινγκ, εξαφανίστηκε από την Παρασκευή, μέχρι το βράδυ του Σαββάτου όπου κι εντοπίστηκε.

Νωρίτερα, νέα διάσταση στο θρίλερ του θανάτου της 26χρονης που αρχικά θεωρήθηκε δυστύχημα είχε περιπλέξει η μαρτυρία ζευγαριού που κατέθεσε ότι στις 23:55 χθες, ώρες αφότου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, είδαν έναν νεαρό που έμοιαζε στον 30χρονο να περπατάει με μαγιό… κουτσαίνοντας.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Σήμερα το απόγευμα το θρίλερ απέκτησε νέα διάσταση με τα στοιχεία να δείχνουν εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να είχε αφαιρεθεί βίαια το κολιέ της 26χρονης και βρέθηκε ένα σκουλαρίκι της στη στεριά αλλά και κηλίδες αίματος, κάτι που μαρτυρά ότι ό,τι συνέβη, συνέβη εκτός θάλασσας, όπου βρέθηκε νεκρή η Γαρυφαλλιά.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top