Φολέγανδρος: Έγκλημα ο θάνατος της 26χρονης - Αναζητούν τον σύντροφό της

Όσα αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες για τον 30χρονο άντρα

Δείτε το ρεπορτάζ για τον θάνατο της 26χρονης από το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το θρίλερ της Φολέγανδρου με τη νεκρή 26χρονη και τον 30χρονο φίλο της που παραμένει άφαντος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, η 26χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς στη Φολέγανδρο αργά το μεσημέρι της Παρασκευής. Όπως ανακοίνωσε το Λιμενικό, στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε τσαντάκι που περιείχε την ταυτότητα ενός 30χρονου, του συντρόφου της 26χρονης- κι ο οποίος αγνοείται.

Φολέγανδρος: Θρίλερ με τον θάνατο νεαρής- Ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Την περίπτωση περιπλέκει η μαρτυρία ζευγαριού που κατέθεσε ότι το βράδυ της Παρασκευής, λίγες ώρες αφότου βρέθηκε νεκρή η 26χρονη Γαρυφαλλιά, είδαν έναν νεαρό που έμοιαζε στον 30χρονο να περπατά με μαγιό… κουτσαίνοντας.

Τα νέα ευρήματα κάνουν τους Λιμενικούς να πιστεύουν ότι βρίσκονται μπροστά σε ένα στυγερό έγκλημα. Στην παραλία που γράφτηκε ο επίλογος στη ζωή της 26χρονης, βρέθηκε σπασμένο το κολιέ που φορούσε στο λαιμό της. Πολύ κοντά το ένα της σκουλαρίκι και πιο κάτω κηλίδες αίματος, που πιθανότατα προέρχονται από τα χτυπήματα που δέχθηκε η αδικοχαμένη κοπέλα.

Λιμενικοί και αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση, θεωρούν πως η κοπέλα δολοφονήθηκε σε κάποιο σημείο της παραλίας και στη συνέχεια ο δράστης ή οι δράστες πέταξαν τη σορό της, στη θάλασσα για να συσκοτίσουν τη δολοφονία που διέπραξαν. Ο σύντροφός της, παραμένει από την πρώτη στιγμή εξαφανισμένος και αναζητείται.

Εικάζεται πως ό,τι συνέβη, έγινε κοντά στο σημείο του αυτοκινήτου, ενώ δεν αποκλείεται τις επόμενες ώρες να ασκηθούν διώξεις σε βάρος του, την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top