Φολέγανδρος: «Ας είναι η Γαρυφαλλιά μου το τελευταίο θύμα ενός άνανδρου»

Συγκλονίζουν οι γονείς της 26χρονης- «Καταλαβαίνω τον πόνο της μάνας του»

Τα συγκλονιστικά λόγια της μητέρας της άτυχης Γαρυφαλλιάς στον ΣΚΑΪ

Συγκλονίζει τη χώρα το έγκλημα στη Φολέγανδρο, με θύμα την 26χρονη Γαρυφαλλιά. Η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή στη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς το μεσημέρι της Παρασκευής, ενώ σήμερα έγινε γνωστό ότι ο 30χρονος φίλος της, με τον οποίο έκαναν διακοπές στο νησί, ομολόγησε ότι είναι ο δράστης. 

Φολέγανδρος: Ομολόγησε τη δολοφονία της Γαρυφαλλιάς ο 30χρονος φίλος της

Οι γονείς της νεαρής φαρμακοποιού από το Βέλο Κορινθίας είναι συντετριμμένοι. Η Γαρυφαλλιά ήταν το πρώτο παιδί της οικογένειας. Η 26χρονη είχε ακόμη δύο αδελφούς και μία αδελφή.  «Το παιδί μου ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα. Πολύ αγαπητό. Ένας επιστήμονας. Ένα δώρο για μένα, για την οικογένειά μου, για τα αδέλφια της, για τον τόπο που ζούμε, για την επιστήμη της» είπε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς, Αλέκα Ψαράκου, μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «ΣΚ Παρέα».

Η άτυχη Γαρυφαλλιά 

Η άτυχη Γαρυφαλλιά 

«Μόνο άνανδρους κι αλήτες μπορώ να χαρακτηρίσω τέτοιους ανθρώπους που παίρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές κι αντί να το προστατεύσουν, του φέρονται με αυτόν τον τρόπο» τόνισε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς. 

Φολέγανδρος: Στα χέρια των Αρχών ο 30χρονος φίλος της άτυχης Γαρυφαλλιάς

Όπως είπε, η ίδια δεν είχε γνωρίσει τον φίλο της κόρης της. Είχε βασιστεί στην κρίση του παιδιού της, που τον χαρακτήριζε «καλό παιδί». «Έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές, αλλά πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τα είχε δει» ανέφερε. 

Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς υπογράμμισε επίσης ότι καταλαβαίνει τον πόνο της μάνας του 30χρονου. «Δεν πιστεύω στην κακιά στιγμή, αλλά στους κακούς ανθρώπους και στις κακιές συμπεριφορές. Δεν άξιζε στο παιδί μου αυτό το πράγμα. Ας είναι η Γαρυφαλλιά μου η τελευταία που πέφτει στα χέρια ενός άνανδρου άνδρα. Πρέπει εμείς οι μάνες να μεγαλώνουμε τα αγόρια μας διαφορετικά, αυτό το μήνυμα θέλω να περάσω. Καμία άλλη μάνα να μην το περάσει αυτό» είπε.

Φολέγανδρος: Έγκλημα ο θάνατος της 26χρονης - Αναζητούν τον σύντροφό της

Θα ήθελα να πω στο παιδί για μια τελευταία φορά ότι το λατρεύουμε και ότι δεν έκανε κάτι λάθος εκείνο

«Δεν έχω να πω τίποτα σε εκείνον. Μόνο στη μάνα του έχω να πω ότι την καταλαβαίνω, αλλά εγώ έχω κάνει τα παλικάρια μου κι εκείνη δυστυχώς γέννησε έναν δολοφόνο» κατέληξε η κ.Ψαράκου.

Τι είπε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς στον ΣΚΑΪ

Τι είπε ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς στον ΣΚΑΪ

Ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς αποκάλυψε πως αυτές ήταν οι πρώτες διακοπές της Γαρυφαλλιάς. «Είναι φονιάς. Σκότωσε το κορίτσι μας στα καλά καθούμενα. Ένα κορίτσι που μια ζωή διάβαζε και πήγε πρώτη φορά διακοπές».

Φολέγανδρος: Ο Αλέξης Κούγιας αναλαμβάνει την υπεράσπιση της οικογένειας της 26χρονης

Στον Αλέξη Κούγια ανέθεσε η οικογένεια της 26χρονης φαρμακοποιού την υποστήριξη της κατηγορίας εις βάρος του δράστη της ανθρωποκτονίας στη Φολέγανδρο.

«Αναμένουμε την ολοκλήρωση της δικογραφίας, τη μεταφορά του κατηγορουμένου – δράστη στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Νάξου και το διορισμό Ανακριτή, ώστε να προβούμε στις επιβεβλημένες διαδικαστικές νόμιμες πράξεις για την άσκηση των δικαιωμάτων των εντολέων μας» αναφέρει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top