Αλέξης Κούγιας: Ο συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς μίλησε στο STAR

Είναι φίλος με την οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Κούγιας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Κυριακής, το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια αναλαμβάνει να υποστηρίξει την κατηγορία σε βάρος του δράστη της ανθρωποκτονίας στη Φολέγανδρο για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Φολέγανδρος: Στη Νάξο μεταφέρθηκε με σκάφος του λιμενικού o 30χρονος

Ο γνωστός ποινικολόγος αποκάλυψε μιλώντας στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR και τον Σπύρο Λάμπρου, ότι ανέλαβε την υπόθεση αφού γνωρίζει την οικογένεια του θύματος εδώ και πολλά χρόνια, αλλά και την ίδια την 26χρονη από τα παιδικά της χρόνια.

Φανερά συγκινημένος ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για την υπόθεση, αποκαλύπτοντας στοιχεία για το οικογενειακό περιβάλλον του φερόμενου ως δράστη, που ασχολείται με την πληροφορική.

«Μου είπε ότι η γνωριμία της Γαρυφαλλιάς ήταν περίπου έναν χρόνο, εξελίχθηκε σε σχέση το τελευταίο χρονικό διάστημα. Δεν έχουν γνωρίσει τον 30χρονο. Μου είπαν ότι είχαν μάθει πως είναι από καλή οικογένεια, ότι είχε σπουδάσει πληροφορική», είπε ο γνωστός νομικός.

Φολέγανδρος: Η Γαρυφαλλιά ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα

«Η Γαρυφαλλιά είχε αποκαλύψει στη μητέρα της ότι ο 30χρονος φίλος της, παρακολουθούσε το τηλέφωνο της, εφόσον είχε γνώσεις πληροφορικής», αποκάλυψε ο ποινικολόγος.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων Σαββατοκύριακου του STAR

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top