Κύκλωμα εκβιαστών: Νάρκισσος και μυθομανής δήλωσε ο φερόμενος αρχηγός

Ζήτησε ακόμα και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη

Νάρκισσος και μυθομανής δήλωσε ο φερόμενος αρχηγός της σπείρας των εκβιαστών του Πειραιά για να αντικρούσει τις κατηγορίες σε βάρος του.

«Συμμορία των 11» στον Πειραιά: Aυτή είναι η κατάθεση που τους «καίει»

Σύμφωνα με πληροφορίες του Κωνσταντίνου Γεώργιζα για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, o φερόμενος αρχηγός στην απολογία του αρνήθηκε τις κατηγορίες και για να καταρρίψει τις τηλεφωνικές συνομιλίες και τις φωτογραφίες που υπάρχουν στη δικογραφία ισχυρίστηκε ότι είναι μυθομανής.

Κύκλωμα εκβιαστών: Έστελναν οστά νεκρών σε αντιπάλους τους για εκφοβισμό!

«Παρατηρείται πως τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του ατόμου μου συνάδουν με αυτά ενός ατόμου με έντονη μυθομανία ή φανταστική ψευδολογία ως βασικό χαρακτηριστικό της προσωπικότητας, δηλαδή ένα άτομο που επινοεί φανταστικά συμβάντα στην προσωπική μου ζωή», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα ζητά και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη εκτιμώντας ότι θα διαγνωστεί με ναρκισσιστική διαταραχή προσωπικότητας.

Εκβιασμοί καταστηματαρχών: Αστυνομικός το δεξί χέρι του αρχηγού

Στον αέρα το κατηγορητήριο

Η υπεράσπιση υποστηρίζει ότι το κατηγορητήριο είναι στον αέρα και στηρίζεται μόνο στις τηλεφωνικές συνομιλίες καθώς δεν υπάρχουν καταγγελίες για εκβιασμούς, δε βρέθηκαν ναρκωτικά και τα χρήματα που εντοπίστηκαν είναι λίγα για να δικαιολογούν ξέπλυμα.

Κύκλωμα εκβιαστών: Συνελήφθησαν 11 άτομα - Εμπλέκονται και αστυνομικοί

Οι ισχυρισμοί του φερόμενου αρχηγού δεν έπεισαν εισαγγελέα και ανακριτή οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκιση του, ενώ αλλά τέσσερα φερόμενα μέλη της οργάνωσης που απολογήθηκαν σήμερα.

Οι αγώνες κυνομαχίας

Δείτε στο βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, πώς το κύκλωμα εκβιαστών του Πειραιά οργάνωνε τις παράνομες κυνομαχίες.

Οι σκληροί του Πειραιά δε δίσταζαν να ρίξουν αθώα σκυλιά στην αρένα των παράνομων κυνομαχιών, με σκοπό το κέρδος. Τα χρήματα που ποντάρονταν ήταν πολλά και τα στόματα έμεναν ερμητικά κλειστά. Οι λεπτομέρειες τις δικογραφίας σοκάρουν. 

Η πιο σκοτεινή πτυχή της δράσης των εκβιαστών του Πειραιά είχε κυνόδοντες, αίμα και τετράποδες ψυχές που σφαγιάζονταν στον βωμό του χρήματος. Ο φερόμενος ως εγκέφαλος της συμμορίας των παράνομων κυνομαχιών είχε εργαστήριο παραγωγής «σκύλων μονομάχων» στο Πέραμα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, σε αποθήκη-αυλή που βρίσκεται στο Πέραμα είχε διαμορφωθεί κατάλληλο χώρο, στον οποίο εκτρέφει δέκα περίπου σκυλιά κυνομαχίας. 

Όποιος προσπαθήσει να καταγγείλει την παράνομη δραστηριότητα τους, έμπαινε στο στόχαστρο τους. Ακόμα και φιλοζωικές έχουν δεχθεί απειλές από τους σκληρούς του Πειραιά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top