Δολοφονία Φαίης στη Νέα Μάκρη - Ανοίγει πάλι ο φάκελος της υπόθεσης

Αντιμέτωπος με τα ισόβια δεσμά ο δράστης

Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της πολύκροτης υπόθεσης για το θάνατο της πανέμορφης Φαίης από τη Νέα Μάκρη.

Ο 32χρονος, πλέον, κατηγορούμενος τον Απρίλιο του 2013 είχε ξυλοκοπήσει μέχρι θανάτου την πανέμορφη Φαίη, όταν εκείνη ανακάλυψε πως είχε παράλληλη σχέση και με την αδελφή της.  

Ερωτικό τρίγωνο Νέας Μάκρης ο επίλογος: Η Φαίη στο χώμα, η αδελφή της ελεύθερη και ο Στεφανάκης 20 χρόνια φυλακή και όχι ισόβια!

Στο Εφετείο έσπασε τα ισόβια και μείωσε την ποινή του στα 20 χρόνια, καθώς οι δικαστές του αναγνώρισαν το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας. Και αυτό γιατί ο κατηγορούμενος μετέφερε τη βαριά τραυματισμένη Φαίη στο νοσοκομείο αμέσως μετά τον ξυλοδαρμό της.

Δείτε τι είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Τώρα, όμως, έρχεται ο Άρειος Πάγος και ξαναστέλνει την υπόθεση στο δικαστήριο και αυτό γιατί οι δικαστικοί λειτουργοί θεωρούν πως η μεταμέλεια πρέπει, όχι μόνο να είναι ειλικρινής, αλλά και να συνοδεύτε από πράξεις.

«Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένοι και νιώθουμε καταρχήν δικαιωμένοι. Εμείς ποτέ δεν πιστέψαμε ότι υπήρχε μεταμέλεια από τον δράστη», δήλωσε η δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Φαίης.

Ερωτικό τρίγωνο Νέας Μάκρης: Καταπέλτης η εισαγγελέας - «Την χτύπησε γιατί τόλμησε να του εναντιωθεί»

Ο πατέρας της πανέμορφης κοπέλας, από τότε που μετατράπηκε η ποινή του κατηγορουμένου από ισόβια σε 20 χρονιά κάθειρξη, ήταν πικραμένος και ένιωσε ότι υπήρξε αδικία για το θάνατο του παιδιού του. 

Η απόφαση των ανωτάτων δικαστών θα ακουστεί στη νέα δίκη που θα γίνει στις 22 Ιουνίου στο Εφετείο.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτί9ο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top