Γονείς Ελένης Τοπαλούδη:«Θα αποκαλύψουμε ποιοι βίασαν το παιδί μας το 2017»

Ορκίζονται ότι θα τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star

Τους τρεις δράστες του βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη το 2017 θα κατονομάσουν στις αρχές την ερχόμενη εβδομάδα οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας, ζητώντας να κληθούν για κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διεξάγεται για τη δολοφονία  της. 

Όπως εξηγεί στη Real News ο δικηγόρος της οικογένειας, Ε. Γκιουγκής, η κίνηση αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς από τα μέχρι τώρα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι εισαγγελικές αρχές οι τρεις δράστες του βιασμού της Ελένης διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με τους κατηγορούμενους για τον θάνατό της. 

Δολοφονία Ρόδος: Ο βιασμός το 2017 και η παρέα του Αρχάγγελου

«Είχαμε ορκιστεί ότι θα κατονομάσουμε τους βιαστές του παιδιού μας. Θα αποκαλύψουμε ποιοι βίασαν το παιδί μας το 2017. Δε θα κάνουμε πίσω μέχρι να δικαιωθούμε. Πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να ησυχάσει η ψυχή της κόρης μας», δήλωσε ο Γιάννης Τοπαλούδης. 

Μέσα στην εβδομάδα η μητέρα της άτυχης Ελένης θα δώσει ένορκη κατάθεση και θα παραδώσει στις αρχές όλα εκείνα τα στοιχεία που διαθέτουν σχετικά με τους δράστες του βιασμού. 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Βίασε κι άλλη κοπέλα ο 19χρονος

Ο δικηγόρος της οικογένειας ζητά επίσης να διερευνηθεί η ύπαρξη του βίντεο, στο οποίο αποτυπώνεται ο βιασμός της 21χρονης και με το οποίο οι βιαστές της την απειλούσαν για να μην τους καταγγείλει στην αστυνομία.

Δολοφονία Ρόδος: «Με χτύπησαν και με βίασαν»

«Το βίντεο είχε ανέβει σε ιστοσελίδα του διαδικτύου και στη συνέχεια προφανώς τα ίδια πρόσωπα το κατέβασαν. Το βίντεο υπάρχει και το έχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι. Για τον λόγο αυτό η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα πρέπει να συνεισφέρει στις έρευνες που γίνονται όλον αυτόν τον καιρό», είπε ο δικηγόρος της οικογένειας. 

Ρόδος: Καταγγελίες κατά του 19χρονου - "Είχε αποπειραθεί να μας βιάσει"

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε γνωρίσει τους βιαστές της σε ένα μπαρ. Όλοι μαζί ήπιαν ποτά και σύμφωνα με καταθέσεις, οι δράστες της έριξαν στο ποτό της το λεγόμενο «χάπι του βιασμού». Στη συνέχεια, πήγαν την κοπέλα στο σπίτι για να κοιμηθεί, επειδή ήταν δήθεν μεθυσμένη, κι εκεί την βίασαν. 

Όταν η Ελένη ξύπνησε ήταν σε κακό χάλι, τηλεφώνησε σε μια φίλη της και της είπε ότι δεν είναι καλά. Εκείνη πήγε να τη δει και διαπίστωσε ότι είχε βιαστεί. Οι δύο κοπέλες αρχικά δεν ήξεραν τι να κάνουν και μετά από λίγες μέρες πήγαν στην αστυνομία να καταγγείλουν το γεγονός. Όμως οι αστυνομικοί τους είπαν ότι ήταν αργά για καταγγελία.

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Ηθικοί αυτουργοί οι αστυνομικοί»

Μετά από την αποκάλυψη για τον βιασμό μιας ακόμα κοπέλας από τον 20χρονο πλέον Αλβανό, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, ο πατέρας της κοπέλας επιμένει για την ύπαρξη κυκλώματος βιαστών στη Ρόδο. 

«Δυστυχώς τα όσα έχω πει από την πρώτη στιγμή για ύπαρξη κυκλώματος βιαστών και για άλλες προσπάθειες αποπλάνησης κοριτσιών επιβεβαιώνονται εκ των υστέρων με τον πιο τραγικό τρόπο. Ό,τι έκαναν στο 19χρονο κορίτσι ήταν δύο μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης μας. Αυτό δείχνει ότι αυτοί δεν έχουν τύψεις συνειδήσεως. Έχουν ζωώδη ένστικτα. Ας αναλογιστούμε τι άραγε έκαναν όλα τα προηγούμενα χρόνια. Ποια ήταν η δράση τους. Για μένα ηθικοί αυτουργοί είναι και οι γονείς τους. Ήταν αναμενόμενο με τον χαρακτήρα που είχαν ότι θα έφτασαν σε τέτοιο σημείο. Δυστυχώς την πλήρωσε το κοριτσάκι μας, ίσως γιατί επέδειξε δυναμισμό και μεγαλύτερη αντίσταση», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης. 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top