Δολοφονία Ρόδος: «Με χτύπησαν και με βίασαν»

Συγκλονίζει η κατάθεση της 19χρονης που έπεσε θύμα του 20χρονου Αλβανού

Ανατριχίλα και οργή προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για τον 20χρονο πλέον Αλβανό, ο οποίος κατηγορείται μαζί με έναν 21χρονο Ροδίτη ότι βίασαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη. 

Μετά από την ομολογία ενός νεαρού Ρομά ότι μαζί με τον Αλβανό βίασαν μια ακόμα κοπέλα τρεις μόλις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης, συγκλονίζει η κατάθεση της 19χρονης, η οποία είναι άτομο με ειδικές ανάγκες. 

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Βίασε κι άλλη κοπέλα ο 19χρονος

Η ίδια πήγε μαζί με συγγενικό της πρόσωπο και κατήγγειλε τα πάντα στους αστυνομικούς, οι οποίοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους. 

«Καθόμασταν στον Ευαγγελισμό όταν ο Α... (19χρονος) μαζί με τον Γ... (23χρονος) μου πρότειναν να πάμε μια βόλτα με το αυτοκίνητο για να ακούσουμε μουσική. Όταν φτάσαμε στο "Ενυδρείο" ο Α... (19χρονος) με χτύπησε και με υποχρέωσε σε στοματικό σεξ. Εγώ φώναζα, παρακαλούσα να με αφήσουν. Τότε με απειλές και χτυπήματα με πήραν και με κατέβασαν στην παραλία, δίπλα στις δημόσιες τουαλέτες. Εκεί με χτυπούσαν και οι δύο, προκειμένου να συνευρεθώ μαζί τους», αναφέρει στην κατάθεσή της, όπως μετέδωσε ο AΝΤ1.

Δολοφονία Ρόδος: Ο βιασμός το 2017 και η παρέα του Αρχάγγελου

«Ήταν κλεισμένη στον εαυτό της»

Για αλλαγή στη συμπεριφορά της 19χρονης μετά από το περιστατικό αυτό έκανε λόγο η γιαγιά της. Όπως είπε οι γονείς της κοπέλας έχουν χωρίσει, κι εκείνη μένει με τη μητέρα και την αδελφή της στη Ρόδο. 

Όταν ήταν μικρή νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε προσβληθεί από μηνιγγίτιδα και αυτό της προκάλεσε σοβαρό πρόβλημα στον εγκέφαλο. 

Τον βιασμό της 19χρονης τον ανακάλυψε η αδελφή της όταν διάβασε κάποια μηνύματα και τότε κατάλαβε γιατί η νεαρή είχε κλειστεί στον εαυτό της και δεν μιλούσε σε κανέναν.

«Ήρθε ο γιος μου και μου είπε ότι το παιδί είναι πολύ στεναχωρημένο. Πρέπει να γίνει καταγγελία. Η μάνα δεν ήθελε να το μάθει κανείς, αλλά έπρεπε για να δουν τι πράγμα είναι αυτός ο Αλβανός. Έκαναν πολλά αισχρά πράγματα στην εγγονή μου, εγώ τα έμαθα όλα αυτά από τον γιο μου. Είχα πικραθεί πολύ, στεναχωρήθηκα. Το παιδί θέλει ιδιαίτερη προσοχή», είπε η γιαγιά της κοπέλας.

Ο πατέρας της νεαρής, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο του Star και την Τασούλα Παπανικολάου ζήτησε την τιμωρία των βιαστών του παιδιού του.

Αποκλειστικά στο Star ο πατέρας της 19χρονης που βιάστηκε από τον Αλβανό

Πώς ήρθαν στο φως τα νέα στοιχεία για τη δράση του 20χρονου

Η αστυνομία ανακάλυψε τα νέα αυτά στοιχεία για τον 20χρονο Αλβανό όταν συνέλαβε έναν 23χρονο Ρομά, γνωστό στις αρχές για μικροκλοπές. Εκείνος ομολόγησε ότι τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, μαζί με τον Αλβανό κατηγορούμενο βίασαν άλλη μία κοπέλα σε ερημική παραλία. 

Υπενθυμίζεται ότι μετά την αποκάλυψη των λεπτομερειών της φρικτής δολοφονίας της Ελένης, αρκετές κοπέλες από τη Ρόδο είχαν καταγγείλει και στο Star ότι τόσο ο 20χρονος Αλβανός, όσο και ο Ροδίτης συγκατηγορούμενός του τις πίεζαν να συνευρεθούν ερωτικά και αρκετές φορές ήταν βίαιοι. 

Ρόδος: Καταγγελίες κατά του 19χρονου - "Είχε αποπειραθεί να μας βιάσει"

Πατέρας Ειρήνης Τοπαλούδη: «Να κάτσουν στο εδώλιο και οι γονείς του»

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη ξέσπασε στο Star και ζήτησε να καθίσουν στο εδώλιο και οι γονείς του Αλβανού. 

Πατέρας Τοπαλούδη: Μήπως πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο και οι γονείς τους;

«Είμαι σίγουρος ότι θα βγουν και άλλα περισσότερα. Είναι δικαίωση της ψυχής της Ελενίτσας των κοριτσιών που έχουν υποστεί ό,τι έχουν υποστεί. Το δυσάρεστο είναι ότι εκτός από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα που έκαναν στην κορούλα μας, συνέχισε ένας εκ των δραστών. Αυτό το τερατούργημα… να κάνει και σε άλλα κοριτσάκια, και το έκανε και σε άτομο με ειδικές ανάγκες. Εφόσον ήταν ικανός χωρίς ίχνος συνείδησης να κάνει αυτό που έκανε σε αυτό το κοριτσάκι, να φανταστούμε τι έκανε στον βίο του όλο τον προηγούμενο καιρό. Μήπως πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου και οι γονείς τους;», είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top