Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Βίασε κι άλλη κοπέλα ο 19χρονος

Τρεις ημέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας

Δείτε στο βίντεο καταγγελίες και άλλων κοριτσιών για τη συμπεριφορά του 19χρονου Αλβανού

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο μετά από τη σύλληψη 23χρονου Ρομά , ο οποίος ομολόγησε ότι μαζί με τον προφυλακισμένο 19χρονο Αλβανό βίασαν μια 19χρονη κοπέλα, τρεις μέρες μετά τη δολοφονία της άτυχης φοιτήτριας. 

Όπως ανακοινώθηκε από την αστυνομική διεύθυνση Δωδεκανήσου ο νεαρός Ρομά ομολόγησε ότι την 1η Δεκεμβρίου, ενώ η αστυνομία δεν είχε ακόμα συλλάβει τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία της φοιτήτριας, βίασαν μαζί με τον Αλβανό κατηγορούμενο μια 19χρονη κοπέλα με αναπηρία σε ερημική παραλία και την παράτησαν εκεί αβοήθητη. 

Ο 23χρονος αναμένεται να μεταφερθεί, εντός της ημέρας, ενώπιον του Εισαγγελέα Ρόδου, όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες. 

Ρόδος: Καταγγελίες κατά του 19χρονου - "Είχε αποπειραθεί να μας βιάσει"

Υπενθυμίζεται ότι ο 19χρονος Αλβανός μαζί με έναν 21χρονο Ροδίτη βίασαν και μετά πέταξαν από τα βράχια στη θάλασσα την Ελένη Τοπαλούδη, αφήνοντάς την αβοήθητη να ξεψυχήσει. 

Ρόδος: Προσπάθησαν να αποπλανήσουν κι άλλα κορίτσια με δόλωμα το λευκό βαν

Δολοφονία Ρόδος: Ο βιασμός το 2017 και η παρέα του Αρχάγγελου

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως, η κοπέλα αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις σεξουαλικές επιθυμίες τους και τότε εκείνοι την χτύπησαν με ένα σίδερο και την μετέφεραν ζωντανή ακόμα σε ερημική περιοχή, όπου την πέταξαν από τα βράχια. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top