Ρόδος: Προσπάθησαν να αποπλανήσουν κι άλλα κορίτσια με δόλωμα το λευκό βαν

Τι καταγγέλλει ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου του Star

Σε νέες καταγγελίες προβαίνει ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη, οι οποίες αναμένεται να προκαλέσουν "σεισμό" στην πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της από δύο νεαρούς στη Ρόδο. 

Όπως είπε στην εφημερίδα Real News ο Γιάννης Τοπαλούδης, υπάρχουν μαρτυρίες ότι οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της κόρης του αποπειράθηκαν να αποπλανήσουν κι άλλα κορίτσια δέκα μέρες πριν από τον θάνατο της Ελένης και κατηγορεί τις αρχές για συγκάλυψη. 

Δολοφονία Ρόδος: Αυτοτραυματίστηκε μέσα στο κελί του ο 21χρονος

Ο ίδιος περιγράφει ένα άγνωστο περιστατικό με το λευκό βαν που χρησιμοποίησαν οι δύο νεαροί για τη μεταφορά της 21χρονης φοιτήτριας στο εξοχικό στη Λίνδο και αργότερα στις βραχώδεις ακτές, από όπου την πέταξαν στη θάλασσα. 

«Δεν έχω μιλήσει τυχαία για κύκλωμα. Έχω πει από την αρχή ότι θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση. Έχω πληροφορίες ότι το βαν που χρησιμοποιήθηκε στην περίπτωση της κόρης μου, δέκα μέρες πριν από τη δολοφονία της είχε θεαθεί σε κάποιο σημείο της Ρόδου, όπου οι δράστες προσπάθησαν να κάνουν κάτι παρόμοιο με κάποια άλλα νεαρά κορίτσια. Δε θα έπρεπε λοιπόν να ενδιαφερθεί η Ασφάλεια, αν παγίδευαν κορίτσια στο λευκό βαν; Γι’ αυτό λέω, ότι υπάρχει πέπλο συγκάλυψης», είπε ο πατέρας της Ελένης. 

Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Ηθικοί αυτουργοί οι αστυνομικοί»

Όπως υποστηρίζει, υπάρχει κύκλωμα, τα μέλη του οποίου έριχναν υπνωτικά χάπια μέσα στα ποτά αθώων κοριτσιών, κατά προτίμηση φοιτητριών και μετά τα εκβίαζαν. 

«Δε θα σταματήσουμε μέχρι να αναπαυθεί, να δικαιωθεί η ψυχούλα της. Φανταστείτε τι περνούσε έναν ολόκληρο χρόνο. Τι είχε μέσα της. Το βίωνε. Είμαι σίγουρος ότι και η Ελένη να μην υπήρχε, οι δράστες θα έφταναν σε αυτό το σημείο. Υπήρχε μια κλιμακούμενη εγκληματικότητα, που κατέληξε σε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα εις βάρος της κορούλας μας. Η δράση τους ήταν ανεξέλεγκτη και όλα τα σκέπαζε ένα πέπλο. Αυτό εκμεταλλεύονταν κάποια παλιοτόμαρα, που έβρισκαν αθώα κορίτσια με τον τρόπο τους», πρόσθεσε.

Δολοφονία Τοπαλούδη: Ψάχνουν τις συνομιλίες στα social media

Για την οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας, η διερεύνηση του βιασμού της το 2017 έχει βαρύτητα στην υπόθεση του θανάτου της, καθώς το γεγονός ότι η αστυνομία απέτρεψε την Ελένη από το να προχωρήσει στην καταγγελία των βιαστών της, δεν αποκλείεται να οδήγησε στις μετέπειτα πράξεις των κατηγορουμένων, που κατέληξαν στη δολοφονία της. 

Δολοφονία Ρόδος: Ο βιασμός το 2017 και η παρέα του Αρχάγγελου

Την ίδια ώρα, εξελίξεις στην υπόθεση αναμένονται μέσα στην εβδομάδα, καθώς όπως αναφέρει η εφημερίδα, οι αρχές είναι έτοιμες να αποστείλουν κλήση προς απολογία στους τρεις δράστες που φαίνεται να βίασαν την Ελένη Τοπαλούδη πριν από έναν χρόνο. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι τρεις νεαροί είχαν μπει τις τελευταίες μέρες στο στόχαστρο της Δικαιοσύνης, μετά και τις πληροφορίες ότι διατηρούσαν φιλικές σχέσεις με έναν εκ των κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης, καθώς κατάγονται από τον Αρχάγγελο της Ρόδου. 

Έτσι ο κύκλος των ανακρίσεων διευρύνεται, σε μια προσπάθεια να αποκαλυφθούν όλα τα κομμάτια του παζλ που οδήγησαν στον θάνατο της φοιτήτριας. 

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Τοπαλούδη το 2017 είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού από τρεις νεαρούς, που γνώρισε σε ένα μπαρ της Ρόδου. Οι δράστες φέρεται να της έριξαν υπνωτικό χάπι στο ποτό της, να τη βίασαν, να βιντεοσκόπησαν τον βιασμό και μετά να την εκβίαζαν. 

Η άτυχη φοιτήτρια είχε πάει μετά από λίγες μέρες να καταγγείλει τον βιασμό της, όμως οι αστυνομικοί την έδιωξαν, λέγοντας ότι δεν μπορεί να αποδειχθεί βιασμός. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top