Ξεσπά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη: «Ηθικοί αυτουργοί οι αστυνομικοί»

«Πήγε να καταγγείλει βιασμό και τη διώξανε»

Κατά των αστυνομικών αρχών της Ρόδου ξέσπασε για πρώτη φορά ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη.

Οργισμένος, ο Γιάννης Τοπαλούδης επέρριψε ευθύνες σε αστυνομικούς του νησιού, χαρακτηρίζοντάς τους «ηθικούς αυτουργούς» του εγκλήματος, επειδή πριν από ένα χρόνο, δεν είχαν καταγράψει την καταγγελία της κόρης του για βιασμό.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, κατηγόρησε τους αστυνομικούς ότι δεν έπραξαν αυτά που προβλέπονται σε ανάλογες περιπτώσεις και πως την έδιωξαν χωρίς να ενδιαφερθούν.

Το τελευταίο μήνυμα της Ελένης Τοπαλούδη λίγες ώρες πριν πεθάνει

Δολοφονία Ρόδος: Το τηλεφώνημα που έχει βάλει στο… μικροσκόπιο η ΕΛ.ΑΣ

«Είναι δυνατόν να πάει το κορίτσι με τρεις φίλες της να καταγγείλει το γεγονός και οι αστυνομικοί… Είναι δυνατόν να είναι αυτός αστυνομικός; Να είναι γονιός; Nα μην παίρνει το τηλέφωνο του κοριτσιού; Να μην παίρνει κάποια τηλέφωνα δικά μας για να μας ενημερώσουνε; Εάν είναι δυνατόν.Οι ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί, αυτό να γράψετε. Ηθικοί αυτουργοί είναι αυτοί που συγκαλύπτουν και έχουν συγκαλύψει κι άλλα περιστατικά. Οι ηθικοί αυτουργοί είναι από την αστυνομία» είπε αγανακτισμένος ο Γιάννης Τοπαλούδης.

Αυτή είναι η βάση του σίδερου με το οποίο χτυπήθηκε η Ελένη Τοπαλούδη

Δολοφονία Ρόδος: Τέσσερις μέρες μετά το φονικό έψαχνε νέα κοπέλα ο 19χρονος

Ο άνθρωπος που συγκλόνισε το πανελλήνιο με τη στάση του απέναντι στους δύο κατηγορούμενους για τη δολοφονία της 21χρονης κόρης του, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο όταν η Ελένη πήγε πριν από ένα χρόνο να καταγγείλει τον βιασμό της, οι αστυνομικοί δεν πήραν τα απαραίτητα στοιχεία για να δουν τι είχε συμβεί:

«Πήγε το κορίτσι και το διώξανε, γιατί λέει πέρασε μία εβδομάδα. Και επειδή πέρασε; Δεν έπρεπε να ενδιαφερθούν σαν άνθρωποι; Άρα υπάρχουν και απάνθρωποι αστυνομικοί! Δε σέβονται την αξιοπρέπεια ενός κοριτσιού;»

Απαντήσεις στο έγκλημα που «πάγωσε» όλη την Ελλάδα με τη σκληρότητά του, αναμένεται να δώσει και η αναπαράσταση που έχει ζητήσει η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη.

Αυτό όμως, θα συμβεί μόλις βγουν όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που έχουν ζητήσει οι ανακριτικές αρχές της Ρόδου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top