Δολοφονία Ρόδος: Τέσσερις μέρες μετά το φονικό έψαχνε νέα κοπέλα ο 19χρονος

Τι κατέθεσε στην ασφάλεια φίλος του

Κανονικά τη ζωή του συνέχιζε ο 19χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι μαζί με έναν φίλο του βίασαν και σκότωσαν την Ελένη Τοπαλούδη, σύμφωνα με μαρτυρία φίλου του, ο οποίος κατέθεσε όσα γνώριζε στην ασφάλεια της Ρόδου. 

Συγκεκριμένα ο φίλος του νεαρού είπε στον ΑΝΤ1 ότι τέσσερις μόλις μέρες μετά από τη δολοφονία της φοιτήτριας, ο 19χρονος γνώρισε μια άλλη κοπέλα μέσω κοινής παρέας με την οποία και έφυγε για να συνευρεθούν ερωτικά. 

Δολοφονία Ρόδος: «Ο 19χρονος ήταν βίαιος, περίμενα ότι θα σκοτώσει κάποιον»

Όλα έγιναν το Σάββατο 1η Δεκεμβρίου. Ο νεαρός πήγε σε μια πλατεία της Ρόδου, όπου συνήθιζε να κάθεται με τους φίλους του. Εκεί γνώρισε ένα 18χρονο κορίτσι, το οποίο έπεισε να πάνε μαζί μια βόλτα. Μαζί τους πήγε και ο φίλος του, ο οποίος ήταν και αυτόπτης μάρτυρας της ερωτικής πράξης, ενώ ο 19χρονος, σύμφωνα με τον ίδιο, του έκανε πρόταση να συνευρεθούν όλοι μαζί ερωτικά. 

Μάλιστα άλλη κοπέλα που ήταν εκείνη τη μέρα στην ίδια παρέα, είπε ότι τελικά πήγε μαζί τους ένα άλλο παιδί και όντως συνευρέθηκαν ερωτικά όλοι μαζί. 

Δολοφονία Ρόδος: «Τελείωσα με τη φοιτήτρια»

Τι έδειξε η άρση του του τηλεφωνικού απορρήτου

Με την κολλητή της φίλη μιλούσε κατά κύριο λόγο η 21χρονη Ελένη Τοπαλούδη μέχρι και την ημέρα της δολοφονίας, όπως προκύπτει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του κινητού της. 

Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη

Στις 27 Νοεμβρίου έγινε το μοιραίο, ενώ από τις 28 και μετά από τις κλήσεις φαίνεται ότι την ψάχνουν οι γονείς της και οι φίλοι της. Στις 30 του μήνα υπάρχουν πέντε κλήσεις από το Διδυμότειχο από την κολλητή της, ενώ την πρώτη μέρα του Δεκεμβρίου την αναζητά μια φίλη της, η οποία συμπτωματικά μένει στην ίδια οδό με τον Έλληνα κατηγορούμενο. 

Καθαρές και οι τοξικολογικές της Ελένης

Καθαρές ήταν και οι τοξικολογικές εξετάσεις της Ελένης Τοπαλούδη, καταρρίπτοντας έτσι τους ισχυρισμούς των δύο κατηγορουμένων ότι είχαν καταναλώσει αλκοόλ και οι τρεις τους. 

Συγκεκριμένα, το ποσοστό αλκοόλ που ανιχνεύτηκε στο αίμα της Ελένης είναι... μόλις 0.15 γραμμάρια ανά λίτρο, ποσοστό που δεν αντιστοιχεί καν σε ένα ποτήρι κρασί. Για την ακρίβεια, η κατάσταση μέθης απαιτεί δεκαπλάσιο ποσοστό αλκοόλ στο αίμα.

Η οικογένεια του 19χρονου έχει εγκαταλείψει τη Ρόδο

Σοκαρισμένη είναι τέλος η οικογένεια του 19χρονου κατηγορούμενου, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες έχει εγκαταλείψει τη Ρόδο, μην αντέχοντας την κατακραυγή της κοινή γνώμης. 

Σε σοκ η μάνα του Αλβανού κατηγορούμενου - Εγκατέλειψαν τη Ρόδο

Στο νησί όλοι μιλάνε για μια αξιοπρεπή οικογένεια, που δεν είχε δώσει δικαιώματα μέχρι τώρα, ενώ υπάρχουν πληροφορίες, ότι η μητέρα του νεαρού έχει υποστεί σοκ από όσα ήρθαν στο φως της δημοσιότητας. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top