Σε σοκ η μάνα του Αλβανού κατηγορούμενου - Εγκατέλειψαν τη Ρόδο

Ο πατέρας της Ελένης πήρε τη βαθμολογία της από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης στη Ρόδo. Ο δικηγόρος της οικογένειάς της, Αλέξης Κούγιας κατέθεσε αίτημα να ανοίξουν τα τηλέφωνα των κατηγορούμενων, προκειμένου να διαπιστωθεί με ποιους μίλησαν μετά το τραγικό έγκλημα. Ο Αλβανός επιμένει μέσα από τις φυλακές ότι δεν είναι ο ένοχος.

Ο Αλέξης Κούγιας στο STAR - Γιατί ζητά την άρση τηλεφωνικού απορρήτου

ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ: "ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ Ο ΕΝΟΧΟΣ "

Εννιά μόλις λέξεις χρησιμοποίησε ο 19χρονος κατηγορούμενος, μιλώντας μέσα από τις φυλακές Γρεβενών στην εκπομπή «Μαζί σου». Επιμένει «δε χτύπησα και δεν πέταξα εγώ την Ελένη στον γκρεμό»

ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗ ΡΟΔΟ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ  ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ 

Η οικογένεια του Αλβανού κατηγορούμενου αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τη Ρόδο. Η μητέρα του μετά τις φρικιαστικές αποκαλύψεις νοσηλεύεται με ισχυρό σοκ, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι γείτονες τους είναι σοκαρισμένοι. 

Ο πατέρας της Ελένης πήρε σήμερα τη βαθμολογία της κόρης του από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Είχε περάσει σε 36 μαθήματα και ήταν στην τελική ευθεία για το πτυχίο της. Δεν πρόλαβε. 

«Δεν μπόρεσα να κάνω μάθημα! Το αμφιθέατρο έκλαιγε για την Ελένη»

Οι συμφοιτητές της Ελένης έχουν αφήσει μια φωτογραφία της και λίγα λουλούδια στη σχολή τους. Στόλισαν το δέντρο με ευχές. Η Ελένη δεν πέθανε, είναι πάντα ζωντανή στη μνήμη μας έγραψε. Οι περισσότεροι φίλοι της θα επιστρέψουν στα σπίτια τους για τις γιορτές. Εκείνη όχι.

Δείτε ολόκληρο το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top