Δολοφονία Ρόδος: Αυτοτραυματίστηκε μέσα στο κελί του ο 21χρονος

Χτυπούσε το κεφάλι του στον τοίχο

Δείτε τι είπε συγγενής του 21χρονου στον ΑΝΤ1

Τραυματισμένος μέσα στο κελί του στις φυλακές Γρεβενών βρέθηκε πριν από λίγε μέρες από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ο 21χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. 

Σύμφωνα με συγγενείς του νεαρού που μίλησαν στον ΑΝΤ1, ο 21χρονος βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κατά τη διάρκεια ενός ξεσπάσματός του τραυματίστηκε στο κεφάλι. 

Δύσκολες ώρες για τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη

"Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι έχει τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται. Ένα παιδί είναι που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δε μπορεί να το αντέξει", είπε συγγενής της οικογένειας του νεαρού.

O πατέρας της Τοπαλούδη ξεσπά: Κοιμόμαστε και ξυπνάμε με δάκρυα

Ο ίδιος συγγενής υποστήριξε ότι ο 19χρονος Αλβανός, ο οποίος επίσης κατηγορείται για τη δολοφονία της φοιτήτριας ήταν η καταστροφή του νεαρού Ροδίτη, τον οποίο χαρακτήρισε αγαθό και επιρρεπή. Πρόσθεσε μάλιστα ότι πολλές φορές του ζητούσε χρήματα και το σπίτι στη Λίνδο για να πηγαίνει και να συνευρίσκεται ερωτικά με διάφορες κοπέλες. 

Δολοφονία Ρόδος: Ο βιασμός το 2017 και η παρέα του Αρχάγγελου

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή μάλιστα, η άτυχη Ελένη δεν πρόλαβε ούτε καν να αντισταθεί στους βιαστές της, καθώς της κρατούσαν τα χέρια όταν της επιτέθηκαν, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι το κορίτσι δεν είχε αμυχές στα χέρια. 

Το τελευταίο μήνυμα της Ελένης Τοπαλούδη λίγες ώρες πριν πεθάνει

Η 21χρονη Ελένη Τοαλούδη βρήκε φρικτό θάνατο στις αρχές Δεκεμβρίου όταν, σύμφωνα με όσα έχουν πει οι δύο κατηγορούμενοι, της επιτέθηκαν γιατί εκείνη αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις ερωτικές τους επιθυμίες. 

Δολοφονία Ρόδος: Τέσσερις μέρες μετά το φονικό έψαχνε νέα κοπέλα ο 19χρονος

Οι δύο νεαροί κατηγορούνται ότι χτύπησαν με ένα σίδερο την άτυχη κοπέλα, τη βίασαν και μετά την πέταξαν από τα βράχια στη θάλασσα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top