O πατέρας της Τοπαλούδη ξεσπά: Κοιμόμαστε και ξυπνάμε με δάκρυα

«Ζω με τις φωτογραφίες της» λέει με αβάσταχτο πόνο

Βυθισμένη στη θλίψη της και περιμένοντας να αποδοθεί δικαιοσύνη, η οικογένεια της Ελένης Τοπαλούδη, της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στη Ρόδο, περιμένει τα πρώτα «μαύρα» Χριστούγεννα, χωρίς το σπλάχνο της…

«Ζω με τις φωτογραφίες της» λέει, μιλώντας αποκλειστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR ο πατέρας της, Γιάννης, ο οποίος ψάχνει εικόνες της αδικοχαμένης κοπέλας, προκειμένου να βρει παρηγοριά.

Τι έδειξε η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στο κινητό της Ελένης Τοπαλούδη

Η φωνή του, όμως, σπάει καθώς συνειδητοποιεί πως τα Χριστούγεννα που έρχονται θα είναι τα πρώτα «μαύρα» Χριστούγεννα από αρκετά που θα ακολουθήσουν ακόμη για τον ίδιο και τη γυναίκα του, καθώς η Ελένη δε θα ξαναγιορτάσει μαζί τους.

«Να βλέπεις τις φωτογραφίες όταν πήγαμε στη Ρόδο, το πρώτο φαγητό που μαγείρεψα εγώ, πώς της έδειξα να μαγειρεύει εκείνη.Τώρα εγώ αυτό που ασχολούμαι είναι να δω τις φωτογραφίες της από μικρή ηλικία, να κάνω κάποιο άλμπουμ, κάτι...», λέει αδυνατώντας να πιστέψει ότι έχασε για πάντα την κόρη του.

Δολοφονία Ρόδος: Σκότωσαν την Ελένη γιατί άκουσε κάτι που δεν έπρεπε;

«Κοιμόμαστε με δάκρυα και ξυπνάμε με δάκρυα, αλλά από την άλλη πρέπει να βρούμε δυνάμεις» σημειώνει ο κ. Τοπαλούδης, ο οποίος περιμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη: «Ξέρω ότι θα αποδοθεί δικαιοσύνη στον μέγιστο δυνατό βαθμό, που θα επιβάλλει η ελληνική νομοθεσία. Αυτό το έχω μέσα μου. Τα υπόλοιπα ότι δεν γυρνάει πίσω το κορίτσι μας, αυτά πρέπει να συνηθίσουμε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top