Σε θρίλερ εξελίσσεται η άγρια δολοφονία της Δώρας! Αναμένεται η κατάθεση-κλειδί του πατέρα της

Ξετυλίγουν σιγά σιγά το κουβάρι οι αστυνομικοί

Αναμένεται η κατάθεση-κλειδί του πατέρα της Δώρας

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται σταδιακά στο φως, όσον αφορά την υπόθεση της άγριας δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέρμπερη.

Η αστυνομία έχει πάρει ήδη κατάθεση από τη μητέρα, τα αδέρφια και το φιλικό περιβάλλον της αδικοχαμένης κοπέλας. Αυτοβούλως παρουσιάστηκε για κατάθεση και ο πρώην φίλος της, αστυνομικός στο επάγγελμα, που ισχυρίστηκε ότι χώρισαν φιλικά, διότι δεν ταίριαζαν.

Σήμερα, Σάββατο, είναι εξαιρετικά πιθανό να καταθέσει κι ο πατέρας της, κατάθεση που αναμένεται να αποτελέσει κλειδί στην υπόθεση.

Η αστυνομία μελετά εξονυχιστικά κάθε στοιχείο, ώστε να φτάσει στην άκρη του νήματος το συντομότερο δυνατό. Δεν αποκλείουν το σενάριο ο δολοφόνος να είναι γυναίκα. Επισημαίνουν, ωστόσο, ότι τα τραύματα στο θύμα είναι τόσο βαθιά, που χρειάζεται πολύ δυνατό χέρι για να γίνουν, το δολοφονικό χέρι, δηλαδή, παραπέμπει περισσότερο σε άνδρα, παρά σε γυναίκα. 

Οι αρχές έχουν στα χέρια τους και γενετικό υλικό, καθώς στα νύχια της κοπέλας βρέθηκε ιστός, που αποκτήθηκε κατά την πάλη.

Μέσα στην επόμενη εβδομάδα, αναμένονται και τα αποτελέσματα από τις τηλεφωνικές κλήσεις της. Αν και δεν αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο, πιθανότατα ο δράστης βρίσκεται στο άμεσο περιβάλλον της Δώρας. 

Όπως δήλωσε στο star.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 32χρονης, Σωτήρης Μπουζιάνης «το θύμα έφερε 14 μαχαιριές οι οποίες εστιάζονται στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του θώρακος. Δεν ήταν πισώπλατα όλα τα χτυπήματα. Τα τραύματα προκάλεσαν τρώσεις στους πνεύμονες και στην καρδιά. Και έχει και δύο τραύματα στη δεξιά παρειακή χώρα (στο δεξί μάγουλο δηλαδή) τα οποία όπως ήταν η κατανομή τους, σχηματίζουν ένα «Γ» κεφαλαίο. Ήταν βαθιά τραύματα, δεν ήταν χαράξεις. Οι χαράξεις απαιτούν να ακινητοποιήσεις το θύμα. Αυτό δεν έγινε. Δε βρέθηκαν στοιχεία που να συνηγορούν σε αυτό».

Την ίδια ώρα, η οικογένεια της Δώρας ανταλλάσσει πυρά. Πρώτα η αδερφή της χαρακτήρισε «τέρας» τον πατέρα τους, ενώ στη συνέχεια εκείνος αντέδρασε, εξαπολύοντας επίθεση κατά της γυναίκας του και μητέρας των παιδιών του.

Όπως όλα δείχνουν, η κοπέλα δέχτηκε την επίθεση όταν βρισκόταν στο μνήμα του φίλου της. Προσπάθησε να αντιδράσει κι έτσι ακολούθησε μια μικρή καταδίωξη στον χώρο του Β’ νεκροταφείου. Ο δολοφόνος τελικά την ακινητοποίησε λίγα μέτρα δίπλα από το σημείο της επίθεσης και άρχισε να τη μαχαιρώνει στην κοιλιά, το πρόσωπο και τον θώρακα.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top