Τι είδε ο ιατροδικαστής στο σώμα της Δώρας: Δεν ήταν όλες οι μαχαιριές πισώπλατες – Τι αποκαλύπτει για το «Γ» στο δεξί της μάγουλο

Τι δήλωσε ο Σωτήρης Μπουζιάνης στο star.gr - Πρώτη Ανάρτηση 19-10-2017 17:43

O ιατροδικαστής αποκαλύπτει τι είδε στο σώμα της Δώρας

Δε το χωρά ανθρώπου νους το φονικό που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης  μέσα στο Β΄Νεκροταφείο της Αθήνας με θύμα την 32χρονη Δώρα Ζέμπερη. Μέσα στην απόλυτη ησυχία του κοιμητηρίου η οποία διαταράσσεται μόνο από τα κλάματα όσων θρηνούν τους νεκρούς τους, ο δολοφόνος κατάφερε 14 μαχαιριές στην άτυχη κοπέλα.

Τι είδε ο ιατροδικαστής στο σώμα της Δώρας

Όπως δήλωσε στο star.gr ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 32χρονης, Σωτήρης Μπουζιάνης «το θύμα έφερε 14 μαχαιριές οι οποίες εστιάζονται στην πρόσθια και οπίσθια επιφάνεια του θώρακος. Δεν ήταν πισώπλατα όλα τα χτυπήματα. Τα τραύματα προκάλεσαν τρώσεις στους πνεύμονες και στην καρδιά.

Και έχει και δύο τραύματα στη δεξιά παρειακή χώρα (στο δεξί μάγουλο δηλαδή) τα οποία όπως ήταν η κατανομή τους, σχηματίζουν ένα «Γ» κεφαλαίο. Ήταν βαθιά τραύματα, δεν ήταν χαράξεις» επεσήμανε ο κύριος Μπουζιάνης.

Στο ερώτημα αν το «Γ» έγινε με πρόθεση στο μάγουλο της Δώρας ο ιατροδικαστής ήταν σαφής και ξεκάθαρος «εγώ δεν το πιστεύω ότι έγινε με πρόθεση» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Ήταν βαθιά τραύματα, δεν ήταν χαράξεις. Οι χαράξεις απαιτούν να ακινητοποιήσεις το θύμα. Αυτό δεν έγινε. Δε βρέθηκαν στοιχεία που να συνηγορούν σε αυτό» ξεκαθάρισε τέλος ο κύριος Σωτήρης Μπουζιάνης.

 Στο μεταξύ, οι τραγικοί γονείς της 32χρονης είναι σε κατάσταση σοκ και  ζητούν να χυθεί άπλετο φως στη υπόθεση προκειμένου να συλληφθεί ο δολοφόνος. 

 

Της Ισμήνης Λέντζου

(i.lentzou@star.gr)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top